Από τους Νεότουρκους έως το μεταναστευτικό

Από τους Νεότουρκους έως το μεταναστευτικό

Κύριε διευθυντά

Στις αρχές του 20ού αιώνα οι Ευρωπαίοι και το «Κέντρο» που διευθύνει τα πάντα στον πλανήτη, εξαπέλυσαν το «Εθνος-Κράτος». Ηθελαν δήθεν ομοιογενή πληθυσμό σε όλα τα της Ευρώπης κράτη. Ομως τότε όλα τα κράτη της Ευρώπης ήταν έτσι από τον 17ο αιώνα, το μόνο κράτος που είχε άλλες εθνότητες και κυρίως Χριστιανούς (Ελληνες, Αρμένιους) ήταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία, και τούτο γιατί είχε κατακτήσει το Βυζάντιο που εκεί ζούσαν χριστιανοί (7,5 εκατομμύρια). Ετσι, ο Κεμάλ και το κίνημα των Νεότουρκων (1908) κήρυξε εθνοκάθαρση· αποτέλεσμα η σφαγή, ο διωγμός και η αρπαγή της περιουσίας των χριστιανών Ελλήνων και Αρμενίων.

Στον 21ο αιώνα κήρυξαν τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Ετσι, μεθόδευσαν τη μετανάστευση των λαών της Ασίας, κυρίως μουσουλμάνους, Τούρκους, Αφγανούς, Αφρικανούς, με σκοπό να καταστρέψουν τα χριστιανικά κράτη και να αλλοιώσουν τους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Από αυτή την τακτική αυτοί που πλήττονται είναι πάλι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και κυρίως οι Ελληνες. Εκπηδούν στην Ευρώπη αυτοί οι λαοί, τάχα ότι είναι διωγμένοι από τα καθεστώτα στη χώρα τους, χωρίς πόλεμο, χωρίς καμία αντίσταση από τους Ευρωπαίους, χωρίς έλεγχο και με ευρωπαϊκά χρήματα για τη διαβίωσή τους. Και κάποιος κάποτε θα πει «Εάλω η Ευρώπη».

Γαρ. Καλαμποκη, Φιλόλογος Λυκειάρχης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή