Ενα εκ βαθέων καλό κουράγιο προς όλους

Ενα εκ βαθέων καλό κουράγιο προς όλους

Kύριε διευθυντά

Είμαι 63 ετών και γιαγιά πλέον. Από αυτά που ακούω και διαβάζω μάλλον ανήκω σε κάπως ευάλωτη ομάδα λόγω ηλικίας. Νομίζω λοιπόν ότι είναι καλή στιγμή να πω σε όλους εσάς ένα μεγάλο, απέραντο ευχαριστώ για την εξαίρετη εφημερίδα την «Καθημερινή», με τη μοναδικά επιμελημένη γλώσσα γραφής, τις ορθές και εύστοχες αναλύσεις, το ποικίλο και προσεγμένο περιεχόμενο, τη σοβαρότητα, τον πολιτισμό της.

Είναι η «Καθημερινή» η ωραία καθημερινή μου παρέα πάρα πολλά χρόνια, απλώς τα τελευταία, συναντιόμαστε στο Διαδίκτυο. Μη φανταστείτε βέβαια ότι είμαι καμιά δεινή περιηγήτρια του Διαδικτύου, η σχέση μου με αυτό είναι μάλλον αμφίθυμη.

Η «Κ» μας προτείνει μεταξύ άλλων δωρεάν βιβλία την εποχή του κορωνοϊού, μου δείξατε μονοπάτια περιήγησης εκπληκτικά που δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν. Σας ευγνωμονώ γι’ αυτό, σας ευγνωμονώ για όλα όσα μου έχετε διδάξει αυτά τα πολλά χρόνια, όλη αυτή τη σχολή σκέψης, ήθους και καλαισθησίας που είναι η «Καθημερινή»! Να έχετε δύναμη και υπομονή στις σκληρές μέρες που ζούμε όλοι. Θα δείτε ότι όταν λήξει όλο αυτό το κακό, θα αφήσει και σημαντικό θετικό αποτύπωμα.

Με την εκτίμηση και την αγάπη μου, Ντινα Ζαχαροπουλου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή