Οι φοιτητές μας που επέστρεψαν

Οι φοιτητές μας που επέστρεψαν

Κύριε διευθυντά

Τις τελευταίες μέρες επέστρεψε αεροπορικώς και μεγάλος αριθμός φοιτητών από πανεπιστήμια εξωτερικού. Ολοι υπέγραψαν τη σχετική δήλωση που τους απαγορεύει να κυκλοφορήσουν εκτός της οικίας τους για τουλάχιστον 14 ημέρες. Οι φοιτητές των οποίων οι γονείς κατοικούν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας είναι αναγκασμένοι να παραμένουν έγκλειστοι στο υπνοδωμάτιό τους όλη μέρα για να μην έρθουν σε επαφή με άλλο μέλος της οικογένειάς τους λόγω κορωνοϊού. Εξ όσων γνωρίζω, τα παιδιά αυτά ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες της πολιτείας για να συμβάλουν και εκείνα στην επιτυχία του μεγάλου έργου της κυβερνήσεως.

Οι φοιτητές αυτοί είναι άξιοι και της δικής μας συμπαράστασης. Δυστυχώς, σε μερικές περιπτώσεις υπάρχουν παραδίπλα οικοδομές που αρχίζουν τα κομπρεσέρ και τις μπουλντόζες στις 7.30 το πρωί. Σέβομαι και τους οικοδόμους και τους κατασκευαστές και τους ιδιοκτήτες. Αλλά σε μια τόσο ιστορική περίοδο που διανύουμε, όταν η κυβέρνηση, και όχι μόνο, παροτρύνει όλους τους Ελληνες, μικρούς και μεγάλους, να παραμένουν συνέχεια στα σπίτια τους, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν «εν ενεργεία» οικοδομές σε οικόπεδα πλησίον πολυκατοικιών, που καθιστούν τη ζωή των ενοίκων αφόρητη.

Δεν είναι εύκολο να σταματήσει μια οικοδομή, αλλά θα ήταν ευχής έργον να ληφθούν μερικά μέτρα για την ομαλή διαβίωση των πέριξ κατοίκων.

Μελιτα Τσουτρελη Μπενα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή