Τα περιοριστικά μέτρα και οι ένστολοι

Τα περιοριστικά μέτρα και οι ένστολοι

Κύριε διευθυντά

Στην «Καθημερινή» της 15ης Απριλίου και στη σελίδα ΑΠΟΨΕΙΣ, ο συντάκτης σας Παύλος Παπαδόπουλος περιγράφει ένα περιστατικό με αστυνομικούς… επιστημονικής φαντασίας και υπερβολικού λαϊκισμού.

Το ότι οι έκτακτες εξουσίες θα πρέπει να δίνονται με φειδώ και να διαρκούν το ελάχιστον δυνατόν είναι σωστό.

Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι τέσσερις αστυνομικοί επιβαίνοντες σε μηχανές για να ελέγξουν οδηγό, με σκοπό την ύπαρξη της σχετικής άδειας κυκλοφορίας λόγω των υφιστάμενων περιορισμών, έφεραν τα χέρια τους αριστερά στη θήκη του πιστολιού τους (συνήθως τα πιστόλια τα έχουν δεξιά), για να αντιμετωπίσουν τον πιθανό «εγκληματία» που κυκλοφορούσε χωρίς τη σχετική άδεια. Με την ευκαιρία «πετάει» και ολίγον λαϊκισμό, εναντίον του υφυπουργού Ν. Χαρδαλιά, που πασχίζει μέρα νύχτα ο δυστυχής να πείσει τον ελληνικό λαό να προφυλαχθεί από πιθανή καταστροφική επιδημία. Η υπερβολή δεν ωφελεί και ο λαϊκισμός δεν συνάδει με την εξαίρετη εφημερίδα σας, της οποίας είμαι αναγνώστης από πολλές δεκαετίες.

Παναγιωτης Νινιος, Μαρούσι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή