Ευζωνική στολή και εθνική ομοψυχία

Ευζωνική στολή και εθνική ομοψυχία

Kύριε διευθυντά

Διαβάζοντας το άρθρο της εγκύρου και εγκρίτου εφημερίδος σας («Η Καθημερινή»), της 24ης Απριλίου 2020, με τίτλο «Ταλιμπάν με μολότοφ;», το Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ) διαπίστωσε  με λύπη, μια προσπάθεια γελοιοποίησης της τιμημένης ευζωνικής στολής.

Σεβόμαστε απολύτως την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, αλλά κρίναμε σκόπιμο να κάνουμε και εμείς χρήση αυτού του υψίστου δικαιώματος της ανθρώπινης ελευθερίας και να διαμαρτυρηθούμε για τα γραφόμενα, καθόσον σε αυτή την κρίσιμη περίοδο του ελληνισμού, με τις απειλές και την αναθεωρητική πολιτική γειτονικών μας κρατών να είναι ορατή και να επικρέμαται επί των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων, είναι όσο ποτέ άλλοτε απαραίτητη και επιβεβλημένη η εθνική ομοψυχία. Ετσι κάθε προσπάθεια, έστω και μη ηθελημένα, απαξίωσης των  εθνικών μας συμβόλων, θεωρούμε ότι είναι επιζήμια για την εθνική συνείδηση και τη φιλοπατρία των Ελλήνων. Κατόπιν τούτων παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε την άποψη  του Δ.Σ. του ΕΛΙΣΜΕ στην έγκριτη εφημερίδα σας, όπως και στην ιστοσελίδα σας.

Ο πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ Αντγος (ε.α.) Ιωαννης Αθ. Μπαλτζωης, M.Sc. στη Γεωπολιτική του ΕΚΠΑ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή