Διαφωνώ σε όλα, αλλά τον διαβάζω

Διαφωνώ σε όλα, αλλά τον διαβάζω

Κύριε διευθυντά

Κάθε Κυριακή, στη στήλη του κ.  Χρήστου Γιανναρά, διαβάζω για την  κακούργα Δύση που μας έκλεψε τον πανάρχαιο πολιτισμό μας, απόλυτης ιδιοκτησίας μας, με τον Διαφωτισμό της, χωρίς να μας αποζημιώσει, είτε χρηματικά είτε με υποστήριξη στα εθνικά μας θέματα και επιδιώξεις…  Και φυσικά πρέπει να ντρεπόμαστε για το «Ανήκομεν στη Δύση» κ.λπ.

Αλλά, στο φύλλο της 5/7, η πεφωτισμένη γραφίδα του μας έδειξε τον νέο δρόμο, που θα μας απαλλάξει από τη Δύση, οδηγώντας μας στον δρόμο της Ανατολής και του… Πούτιν!  Ο λόγος για την αλλαγή πορείας και πολιτικής συμμαχίας. «Μα δεν βλέπετε τον Πούτιν, που σταυροκοπιέται και ασπάζεται τις εικόνες κάθε τόσο; Τι καλύτερη απόδειξη χρειάζεται ότι έχουμε να κάνουμε με έναν συν-χριστιανό (και μάλιστα ορθόδοξο προσθέτω εγώ)», μας λέει ο καθηγητής.

Δυστυχώς για εμάς, όσο και αν προσπαθεί ο σεβάσμιος καθηγητής να κρύψει το χριστιανορθόδοξο παρελθόν του, ως εξέχων μέλος της αλήστου μνήμης  αδελφότητος ζωή, δεν τα καταφέρνει: «Οσο και αν προσπαθείς να κρύβεις το παρελθόν, αυτό επανέρχεται καλπάζοντας!»… λένε οι καταραμένοι Γάλλοι διαφωτιστές.

Τώρα, γιατί συνεχίζω να διαβάζω τα άρθρα του; Μα έχω και εγώ δικαίωμα να διασκεδάζω λίγο…

Κωνσταντινος Λυκας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή