Πάτε στοίχημα 100 ευρώ για τα ΑΕΙ;

Πάτε στοίχημα 100 ευρώ για τα ΑΕΙ;

Κύριε διευθυντά

«Ο νόμος της κυβέρνησης για τα ΑΕΙ δεν πρέπει να περάσει». Αναφέρομαι στο άρθρο με τον πιο πάνω τίτλο του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην «Καθημερινή» της 9/7.

Νομίζω ότι η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων συμφωνεί. Σκέφτομαι, λοιπόν, να ξεκινήσω ένα «ψήφισμα πολιτών» μέσω του ιστότοπου Avaaz (που θα «διαφημίσω» στο Facebook και στο LinkedIn) με στόχο να συγκεντρωθούν υπογραφές, ζητώντας να μην ψηφιστεί. Θεωρώ το θέμα τόσο σημαντικό, που, σε μία άλλη χώρα 10 εκατομμυρίων, θα έβαζα στόχο τη συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου υπογραφών! Ομως, έχοντας σχετική εμπειρία του πώς οι «νοικοκυραίοι» και με άλλους ανάλογους τίτλους Ελληνες φοβούνται να «εκτεθούν» (άσχετα με τις δικαιολογίες που επινοούν…), περιορίζω τον στόχο σε 100.000 υπογραφές, αλλά με μία προϋπόθεση: Σας προκαλώ να αποδεχθείτε ένα… στοίχημα 100 ευρώ: Αν συγκεντρωθούν τόσες ή περισσότερες υπογραφές, κερδίζετε, αν όχι, κερδίζω. Παρακαλώ σημειώστε ότι δέχομαι το στοίχημα και με «ευνοϊκότερους» για εσάς όρους!

Ισως θα είχε ενδιαφέρον να σχολιαστεί το παρόν από τους αναγνώστες σας!..

Συμεων Ρωμυλος, Αγία Παρασκευή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή