Στάση Λιανοκλάδι, πάρτε έναν υπνάκο

Στάση Λιανοκλάδι, πάρτε έναν υπνάκο

Κύριε διευθυντά

Ενα εξαιρετικά χρήσιμο έργο που κόστισε πολλά χρήματα ολοκληρώθηκε πρόσφατα και δόθηκε στην κυκλοφορία, η διπλή σήραγγα μετά την Τιθορέα, που παρακάμπτει τον Μπράλο και συντομεύει το δρομολόγιο προς Τρίκαλα και Θεσσαλονίκη κατά 15΄ τουλάχιστον, ακυρώνεται αφού στο Λιανοκλάδι, όπου παλαιότερα δεν υπήρχε αναμονή, τώρα τα τρένα σταθμεύουν 15΄ με 20΄ ή και περισσότερο χωρίς καμία λογική δικαιολογία.

Σε σχετική ερώτηση στον προϊστάμενο της αμαξοστοιχίας Νο 58 στις 28/2 στη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη η απάντηση ήταν «δεν έχει γίνει αναδιάρθρωση των δρομολογίων», που σε απλά ελληνικά σημαίνει, όπως εγώ το καταλαβαίνω, ότι το τρένο φθάνει στο Λιανοκλάδι 15΄ νωρίτερα αλλά στη βάση της παλαιάς ώρας αναχώρησης πρέπει να φύγει περίπου 15΄ αργότερα.

Σημειώνω: (α) ότι αντίθετα ερχόμενο τρένο δεν παρατηρήθηκε ώστε να υπάρχει η δικαιολογία που συχνά αναφέρεται «καθυστέρηση λόγω κυκλοφορίας» (η γραμμή Λιανοκλάδι – Δομοκός στα περισσότερα σημεία της, αν όχι σε όλα, ειναι ακόμη μονή), (β) το δρομολόγιο αυτό ήταν το γρήγορο Intercity.

Ιωαννης Γεωργιαδης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή