Κι αν τελικά (λέμε) σαλπάρει το κτίριο;

Κι αν τελικά (λέμε) σαλπάρει το κτίριο;

Κύριε διευθυντά

Να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τα γραφόμενα κάτω από τη φωτογραφία στην πρώτη σελίδα του φύλλου της «Κ» της Παρασκευής 6 Ιουλίου 2018, όπου μεταξύ άλλων διαβάζουμε: «…κάνει ολόκληρο το κτίριο να μοιάζει με καράβι έτοιμο να σαλπάρει…».

Η κατασκευή της Ζάχα Χαντίντ, που έχει καθίσει πάνω στο ωραιότατο κτίριο του λιμανιού της Αμβέρσας, μοιάζει μάλλον με θλιβερό ναυάγιο που έχει εξοκείλει από ένα φοβερό τσουνάμι και κάθισε πάνω στο παλιό κτίριο ή με πλοίο που δεξαμενίζεται και κάθεται πάνω στα μόρσα της δεξαμενής (βλέπε στο ίδιο φύλλο της «Κ» σελ. 5 τη φωτογραφία της φρεγάτας «Κανάρης» στη δεξαμενή), αλλά όχι με καράβι που είναι έτοιμο να σαλπάρει. Ευτυχώς ο κ. Δημήτρης Αθηνάκης, στη σελ. 8, σώζει την κατάσταση γράφοντας: «Η κατασκευαστική προσθήκη μοιάζει να αιωρείται, δίνοντας την εντύπωση πως αποτελεί η ίδια πλοίο». Δεν γινόταν το «διαμάντι» της Ζάχα Χαντίντ να εξοκείλει λίγο παραπέρα και να μην καβαλήσει το καταπληκτικό διατηρητέο κτίριο του λιμανιού της Αμβέρσας;

Ματθαιος Μ. Δημητριου, Πλοίαρχος Π.Ν. ε.α.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή