ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες δια ζώσης και online

mathimata-germanikon-gia-enilikes-dia-zosis-kai-online-561071812

Για περισσότερα από 65 χρόνια το Goethe-Institut είναι ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος φορέας για τη διοργάνωση γλωσσικών τμημάτων σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο πάνω από 200.000 σπουδαστές φοιτούν σε κάποιο τμήμα Γερμανικών σε ένα από τα 150 Goethe-Institut που λειτουργούν σε περισσότερες από 90 χώρες. 

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Στο Goethe-Institut το μάθημα έχει ένα στόχο. Εσάς!

Αν ξεκινάτε σήμερα και θέλετε να δείτε αποτελέσματα αύριο, χωρίς να χάνετε χρόνο είστε στο σωστό μέρος: στο Goethe-Institut έχουν δημιουργήσει ένα πλαίσιο, μέσω των διαδραστικών συστημάτων και σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας, ώστε να χρησιμοποιείτε τη γλώσσα από την πρώτη κιόλας ώρα στην αίθουσα, και όχι μόνο.

H δομή των τμημάτων πηγαίνει με τους ρυθμούς σας, αφού σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα κανονικό, εντατικό ή ειδικό τμήμα, ανάλογα με τις επαγγελματικές ή προσωπικές σας υποχρεώσεις και ανάγκες.

Οι καθηγήτες συμμετέχουν διαρκώς σε επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το Ινστιτούτο και ενημερώνονται ανελλιπώς για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Μεθοδολογίας της διδασκαλίας ξένων γλωσσών ενώ σας ενημερώνουν τακτικά για την πρόοδό σας και σας υποδεικνύουν τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσετε την εκμάθηση.

Με ένα δωρεάν κατατακτήριο τεστ διάρκειας περίπου 60 λεπτών διαπιστώνουν τις γνώσεις σας. Ακολούθως ένας από τους καθηγητές θα επικοινωνήσει μαζί σας για το αποτέλεσμα και το προφορικό μέρος. Κατόπιν επιλέγουν σε συννενόηση μαζί σας το κατάλληλο για σας τμήμα.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Goethe-Institut Athen ανταποκρίνεται στα μέτρα που επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές για την ανάσχεση της μετάδοσης του κορωνοϊού και συμβάλλει έτσι στην αντιμετώπισή του. Πρωταρχικό τους μέλημα να διασφαλίσουμε το ανώτατο δυνατό επίπεδο προστασίας για όλους. Για αυτό λοιπόν επεξεργάστηκαν, σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφάλειας σε επαγγελματικούς χώρους, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ορθών πρακτικών υγιεινής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ONLINE ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Γερμανικά online – μαζί, παντού, κάθε ώρα και στιγμή

Το ομαδικό τμήμα DEUTSCH ONLINE του Goethe-Institut σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το δικό σας ρυθμό εκμάθησης στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Πάρτε μέρος σε σύγχρονες εξ αποστάσεως συνεδρίες και χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα εκμάθησης για εξάσκηση.

Ωστόσο δεν μαθαίνετε μόνοι σας, αλλά σε μια μικρή ομάδα μεταξύ 6 και 16 ατόμων, ενώ δυο καθηγητές σας επιβλέπουν καθ’ όλη τη διάρκεια του τμήματος, σας παρέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανατροφοδότηση και καθοδηγούν τον κάθε έναν από εσάς προσωπικά.

Το ομαδικό διαδικτυακό τμήμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν με ευέλικτο τρόπο Γερμανικά και ταυτόχρονα να διατηρήσουν την αίσθηση της ομαδικότητας. Με επαγγελματικό υλικό για εξάσκηση και την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία εξασκείστε στην κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου. Προσεγγίζετε τη γλώσσα μέσα από καθημερινές καταστάσεις και εξασκείστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Εγγραφείτε στο τμήμα που σας ενδιαφέρει μέσω Webshop και πληρώστε τα δίδακτρα απ’ ευθείας και άνετα από το σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.goethe.de/athen ή απευθυνθείτε στη Γραμματεία Γλωσσικού Τμήματος του Goethe-Institut Athen, Τηλ. 210 36 61 038

Εγγραφές και κατατακτήριο τεστ: 1 – 15/9
Έκπτωση 10% για εγγραφές έως 15/9
Έναρξη: 21/9