SingularityU Greece Summit 2020 “UNLEARN” – η εποχή που μαθαίνουμε τη νέα κανονικότητα

SingularityU Greece Summit 2020 “UNLEARN” – η εποχή που μαθαίνουμε τη νέα κανονικότητα

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το SingularityU Greece Summit 2020 έρχεται φέτος στην Ελλάδα στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2020 και φέρνει παγκόσμιας κλάσης ομιλητές, με έναν πρωτοποριακό, καινοτόμο, διαδραστικό τρόπο διεξαγωγής συνεδρίων που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με θέμα UNLEARN.

Η πανδημία και οι επιπτώσεις της μας υποχρεώνουν ίσως για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα να «ξεμάθουμε» αυτά που γνωρίζαμε ως καλά καθιερωμένες παραδοχές και να ιχνηλατήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που φέρνει η τεχνολογία και αλλάζει την επιχειρηματική και κοινωνική καθημερινότητα. Ποιος είναι ο δρόμος για ένα εκ βάθρων re-set;

Στη δύσκολη αυτή εποχή των ανατροπών, αλλά και της νέας τεχνολογικής επανάστασης αναζητούμε απαντήσεις με νόημα. Η αποστολή του SingularityU Greece είναι να εκπαιδεύσει ένα ολοένα και πιο διευρυνόμενο, αλλά και πιο ανήσυχο κοινό γύρω από το πώς οι εκθετικές τεχνολογίες μπορούν να μας καθοδηγήσουν στο παρόν και στο μέλλον.

Στο SingularityU Greece Summit 2020, παγκοσμίου βεληνεκούς επιστήμονες από το SingularityU Global και ειδικοί γύρω από την τεχνολογία και την επιρροή, τις ευκαιρίες και τις επιπτώσεις που αυτή φέρνει – αυτό που όλο και περισσότεροι συμπυκνώνουν με τη λέξη “disruption” – θα μοιραστούν την δική τους αντίληψη, γνώμη κι εμπειρία τους και θα αποκαλύψουν στρατηγικές για την προσαρμογή  στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Από το 2017 μέχρι σήμερα το SingularityU Greece έχει εισαγάγει και προωθήσει την δική του αντίληψη γύρω από το “Disruption” – δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο η Τεχνολογία διαταράσσει και επηρεάζει το σύνολο των ανθρώπινων δραστηριοτήτων. Και με συνέπεια συστήνει στο ελληνικό κοινό την τεράστια δυναμική των εκθετικών αυτών τεχνολογιών που αλλάζουν τον κόσμο μας – έναν κόσμο είναι ήδη πιο πολύ διαφορετικός σε σχέση με λίγους μήνες πριν.

Το φετινό SingularityU Greece Summit θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά και με ένα μοναδικό, διαδραστικό τρόπο, που προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν και να βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης, από την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου τους.

Παρακολουθήστε το συνέδριο SingularityU Greece Summit 2020 και μάθετε πως να εκπαιδεύσετε τα στελέχη σας στην εποχή του “Disruption” και να οδηγήσετε την επιχείρησή σας από την αβεβαιότητα της εποχής σε μία επιτυχημένη επόμενη μέρα.

Μείνετε συντονισμένοι στο https://su.gr/ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές του φετινού συνεδρίου αλλά και τον τρόπο που μπορείτε να συμμετάσχετε.

To SingularityU Greece Summit 2020 είναι η φυσική συνέχεια της επιτυχημένης διεξαγωγής των Virtual Salon Events, με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους που μεταδόθηκαν μέσω live streaming τους προηγούμενους μήνες- μίας πρωτοβουλία της Νίκης Συροπούλου, ιδρύτριας και CEO του SingularityU Greece.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή