ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

3 πράγματα για το τέλειο βρεφικό δωμάτιο σύμφωνα με την Mamas & Papas

3 πράγματα για το τέλειο βρεφικό δωμάτιο σύμφωνα με την Mamas & Papas

Ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένειας και θέλετε να ετοιμάσετε το τέλειο βρεφικό του δωμάτιο; Θέλετε να δημιουργήσετε ένα ήσυχο, άνετο χώρο για να κοιμάται το μωρό σας με αποθηκευτικούς χώρους για τα ρούχα και τα παιχνίδια του;

Αυτό μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο σύμφωνα με τους ειδικούς της εταιρίας Mamas & Papas που ειδικεύεται σε όλα όσα θα χρειαστεί ένα μωρό από την ημέρα της γέννησής του.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρία, μας πρότεινε να επικεντρωθούμε σε τρεις βασικούς άξονες που απασχολούν κάθε γονιό. Ο πρώτος αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια, ο δεύτερος την πρακτικότητα και ο τελευταίος αλλά πολύ σημαντικός το design.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα έπιπλα της Mamas & Papas είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές αλλά και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Μικρές αλλά πολύ σημαντικές λεπτομέρειες, μεταξύ άλλων είναι: οι μελετημένες αποστάσεις στα κάγκελα, η βαφή με μη τοξικά χρώματα αλλά και οι στρογγυλοποιημένες (μη αιχμηρές) γωνιές προς αποφυγή τραυματισμών. Όλα τα έπιπλα ελέγχονται εξονυχιστικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής στο Εργαστήριο Δοκιμών, ώστε να αντέχουν τα χοροπηδητά του μικρού σας στο κρεβάτι, τους γονείς που κάθονται για να διαβάσουν παραμύθια και οτιδήποτε άλλο. Τέλος όλα τα έπιπλα συνοδεύονται από εγγύηση δύο ετών.

3 πράγματα για το τέλειο βρεφικό δωμάτιο σύμφωνα με την Mamas & Papas-1

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι βρεφικές κούνιες μετατρέπονται σε κρεβάτια για μικρά παιδιά ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε αντικατάσταση έως ότου το παιδί σας γίνει 4 ετών.

Επίσης μετά από τον πρώτο χρόνο που η αλλαξιέρα δεν χρειάζεται πια, μπορεί και αφαιρείται από τις σιφονιέρες και το έπιπλο παραμένει στο δωμάτιο του μικρού σας για χρόνια.

DESIGN

Τα έπιπλα σχεδιάζονται με στόχο ο κάθε γονιός να δημιουργεί το ιδανικό δωμάτιο. Ο χώρος πέρα από ασφάλεια θα παρέχει και μία αίσθηση ζεστασιάς με μοναδικές λεπτομέρειες που θα μπορούν να θυμίζουν ένα ονειρικό σκηνικό.

Δημιουργήστε κι εσείς έναν χώρο που θα φιλοξενεί το μικρό σας επιλέγοντας από τα πρώτα του έπιπλα μέχρι, μικρά διακοσμητικά, ράφια, μουσικά mobile, ταπετσαρίες και ότι άλλο χρειαστείτε όλα με την εξαιρετική ποιότητα της Mamas & Papas!