Reactive: Η online λύση για τις επιχειρήσεις εστίασης και λιανικής

Reactive: Η online λύση για τις επιχειρήσεις εστίασης και λιανικής

3' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα περιβάλλον αβέβαιο για τις ελληνικές επιχειρήσεις, που καλούνται να προσαρμόζονται στα δεδομένα που αλλάζουν διαρκώς λόγω της Παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, η πλατφόρμα Reactive* στέκεται δίπλα τους με 2 σύγχρονες λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες για τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων λιανικής και εστίασης.

Παρά το γεγονός πως ο πιο συχνός τρόπος παραγγελίας delivery στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα, δεν είναι online αλλά μέσω τηλεφώνου, η πρόοδος της ψηφιακής τεχνολογίας, τα δεδομένα της υγειονομικής κρίσης και το εκπαιδευμένο πλέον καταναλωτικό κοινό αναδιαμορφώνουν και διευρύνουν την αγορά σε αριθμό παικτών και πληθώρα υπηρεσιών.

Οι online παραγγελίες φαγητού αυξάνονται και οι εταιρείες που λειτουργούν ως πλατφόρμες παραγγελιοληψίας αρχίζουν να γίνονται μεγαλύτερες από τους επαγγελματίες που εξυπηρετούν.

Οι επαγγελματίες της εστίασης αναζητούν τον τρόπο που θα αυξήσουν τις πωλήσεις τους ενώ ταυτόχρονα θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο του Online συστήματος παραγγελίας παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Παράλληλα, οι καταναλωτές προσαρμόζονται σε δεδομένα lockdown και πλέον πλήρως εξοικειωμένοι με τις online αγορές, αναζητούν και αναμένουν μια ανάλογη εμπειρία, με απόλυτη ευκολία και κυρίως διαφάνεια για τις παραγγελίες τους.

Την ίδια ώρα, η παγκόσμια υγειονομική κρίση δημιούργησε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες και πρωτόγνωρες για τους επιχειρηματίες λιανικής. H απότομη και αναγκαστική στροφή του καταναλωτικού κοινού από τα φυσικά καταστήματα στο online περιβάλλον, αποτελεί τάση μη αναστρέψιμη.

Αυτό που χρειάζεται η σύγχρονη εμπορική δραστηριότητα ξεπερνά τα όρια ενός e-shop και απαιτεί προηγμένες τεχνολογίες και υπηρεσίες. Βασικός στόχος είναι η αύξηση των διαδικτυακών πωλήσεων και η δημιουργία ενός online περιβάλλοντος μέσα από το οποίο οι πελάτες θα αποκομίζουν την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία (shopping experience).  Στην επίτευξη αυτών των στόχων ο επαγγελματίας χρειάζεται μια σταθερή και αξιόπιστη λύση.

Η σουίτα προϊόντων Reactive, απαρτίζεται από τα Reactive Ordering & Reactive Shop και περιλαμβάνει παραδοσιακό website, e-shop καθώς και Blog παρέχοντας όλα τα εργαλεία και τις δυνατότητες για εμπόρους που θέλουν να αυξήσουν τις διαδικτυακές τους πωλήσεις. Στην Ελλάδα λανσάρεται με τη στήριξη της εταιρείας Cardlink, leader στο χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω POS και e-Commerce.

Αναλυτικότερα:

Για τους επιχειρηματίες εστίασης:

Στα νέα δεδομένα της αγοράς εστίασης έρχεται να κουμπώσει πλήρως η νέα πλατφόρμα Reactive Ordering αποτελώντας λύση για τον επαγγελματία της εστίασης αλλά και απόλυτη εμπειρία για τον καταναλωτή, καθώς:

– δεν χρεώνει προμήθειες στις συναλλαγές παρά μόνο ένα σταθερό μηνιαίο κόστος ανεξάρτητα από τον όγκο παραγγελιών.

– παρέχει έτοιμη διασύνδεση με την Cardlink για αποδοχή πληρωμών από όλες τις ελληνικές τράπεζες.

– έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καλύτερη δυνατή πλοήγηση μέσω smartphone που βάσει ερευνών χρησιμοποιούνται από τους καταναλωτές κατά 90% για τις online παραγγελίες..

– δίνει τη δυνατότητα  στον επαγγελματία να δημιουργήσει το δικό του e-shop, site & blog μόνος του χωρίς να χρειάζεται τεχνικές γνώσεις ή γνώσεις προγραμματισμού.

– είναι full dynamic για  τη δημιουργία customised προϊόντων, υποστηρίζοντας  τους πιο πολύπλοκους συνδυασμούς  με τρόπο απλό και  εύκολο στη διαχείριση.

– παρέχει διαχείριση  τηλεφωνικών παραγγελιών και πελατολογίου  από ίδιο κεντρικό σύστημα.

Για τις επιχειρήσεις λιανικής:

Μελετώντας τις απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν, από την υγειονομική κρίση, σχεδιάσθηκε μια πλήρως φιλοξενούμενη λύση διαδικτυακού καταστήματος για επιχειρήσεις λιανικής με παραδοσιακό Website καθώς και Blog. Πρόκειται για το Reactive Shop, το οποίο αποτελεί την ιδανική λύση, αφού:

– παρέχει έτοιμη διασύνδεση με την Cardlink για αποδοχή πληρωμών από όλες τις ελληνικές τράπεζες.

– έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καλύτερη δυνατή πλοήγηση μέσω smartphone που βάσει ερευνών χρησιμοποιούνται από τους καταναλωτές κατά 90% για τις online παραγγελίες.

– παρέχει έτοιμες διασυνδέσεις με skroutz, bestprice, facebook shop & google shopping για μεγιστοποίηση πωλήσεων.

– είναι πλήρως μεταφρασμένη στα ελληνικά ενώ παρέχει όλες τις δυνατότητες για δημιουργία σελίδων για  διαφημιστικές  καμπάνιες.

– η δημιουργία του διαδικτυακού καταστήματος διαρκεί «κυριολεκτικά» λιγότερο από ένα λεπτό.

*Η σουίτα προϊόντων Reactive λανσάρεται στην αγορά με την υπογραφή της εταιρείας Blastup που από το 2010 φέρνει νέες προτάσεις, νέες τεχνολογίες και δίνει λύσεις στις ανάγκες της αγοράς. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του Reactive [email protected] , +30 210 67 27 178

Το Reactive είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Blastup.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή