Βίκος: Νέα εταιρική επικοινωνία «Δύναμή μας, η ροή μας»

Βίκος: Νέα εταιρική επικοινωνία «Δύναμή μας, η ροή μας»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα καμπάνια για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος ξεκινά με έναν αλληγορικό ύμνο στην ανθρώπινη δύναμη. Ένα πολύτιμο μήνυμα αλληλεγγύης, αισιοδοξίας για το αύριο και πίστης στις σταθερές μας αρχές, σε όλα εκείνα που μας δίνουν ώθηση να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. 

Σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία για όλους, η εταιρεία Βίκος μας θυμίζει ότι ο άνθρωπος, σαν το νερό, πάντα προχωρά μπροστά και βρίσκει το δρόμο του, υπερβαίνοντας κάθε εμπόδιο και συνεχίζοντας την αέναη πορεία του με ορμή κι ευελιξία.

Μέσα από κινηματογραφικές εικόνες της Ηπείρου αλλά και του ευρύτερου αστικού και επαρχιακού περιβάλλοντος της Ελλάδας, η ταινία μας μεταφέρει και μας δείχνει μέρη όπου ο άνθρωπος ζει, ονειρεύεται, ελπίζει, δημιουργεί. Μας ταξιδεύει διανύοντας μια διαδρομή από το φυσικό περιβάλλον, στην πηγή της ζωής, απ’ όπου ξεκινά και το ταξίδι του νερού Βίκος, μέχρι την πόλη όπου καταλήγει. «Δεν είναι κύκλος η ζωή, είναι γραμμή δυναμική κι ανοίγει πάντα, εκεί που φαίνεται κλειστή».

Με αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας, η εταιρεία Βίκος καλεί όλους μας να είμαστε σαν το νερό, να εμπνεύσουμε με πράξεις ειλικρινείς και ανθρώπινες όλους γύρω μας, και το κυριότερο, να θυμηθούμε πως δύναμη μας είναι αυτό που κουβαλάμε στην ψυχή μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή