Κυκλοφόρησε το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Κυκλοφόρησε το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Με πλούσια ύλη και πολλές συνεργασίες υποδέχεται τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο ΦΩΤΟγράφος, το μεγαλύτερο και πλέον μακρόβιο περιοδικό στον τομέα του Imaging.

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο τεύχος ανοίγει με την πληθώρα δημιουργικών συμμετοχών στη δημοφιλή Gallery των αναγνωστών με θεματική ενότητα τη νύχτα και εμπνεύσεις που εκτείνονται από φώτα της πόλης και light painting ως τοπιογραφίες και αστροφωτογραφίες, με πολύ ενδιαφέρουσες τεχνικές και αισθητικές αποδόσεις. Τις καλλιτεχνικές σελίδες συμπληρώνουν τα Art News με νέα από την ελληνική και διεθνή σκηνή και τους Έλληνες και ευρωπαίους επιφυλλιδογράφους του περιοδικού. Επίσης ένα σημαντικό ασπρόμαυρο portfolio του πρόσφατα εκλιπόντος Θανάση Τσαγκρή που υπηρέτησε επί δεκαετίες όχι μόνον το φωτορεπορτάζ αλλά και τη φωτογραφία δρόμου και το ντοκουμέντο, με μοναδική ευαισθησία και αίσθηση της αποφασιστικής στιγμής καταγράφοντας αυθεντικές εικόνες από την μεταπολεμική Ελλάδα.

Κυκλοφόρησε το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-1

Παραπέρα, για πρώτη φορά εμφανίζεται νέα στήλη όπου ενθουσιώδεις ερασιτέχνες αποκαλύπτουν ιδιαίτερες τεχνικές υλοποιήσεις βήμα προς βήμα. Στο τεχνικό κομμάτι του τεύχους την προσοχή συγκεντρώνουν τα δύο μεγάλα αφιερώματα στην εξελιγμένη κατηγορία των full frame mirrorless ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών που εκπροσωπούν το αποκορύφωμα της τεχνολογίας και τα laptop για ψηφιακή επεξεργασία εικόνας. Η ύλη πλαισιώνεται από πολλά άρθρα know how όπου αναλύονται τεχνικές φωτογραφήσεων, ειδικά θέματα επεξεργασίας στο Photoshop και Lightroom κλπ.

Κυκλοφόρησε το Χριστουγεννιάτικο τεύχος του Περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-2

Τέλος για μια φορά ακόμη το περιοδικό επιβραβεύει τις γνώσεις των αναγνωστών καλώντας τους να πάρουν μέρος στo διαγωνισμό ΦΩΤΟQuiz, όπου οι σωστές απαντήσεις συμμετέχουν σε κλήρωση με το μεγάλο δώρο της χρονιάς, μια ψηφιακή μηχανή Fujifilm X-T200 Kit XC 15-45mm F3,5-5,6 OIS PZ / WIFI / Bluetooth αξίας 889€ .

Κυκλοφορεί στα κεντρικά περίπτερα και σημεία διανομής τύπου σε Ελλάδα και Κύπρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή