Χριστούγεννα 2020: Πρωτότυπα δώρα για όλα τα παιδιά!
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
χριστούγεννα-2020-πρωτότυπα-δώρα-για-όλα-561204949

Χριστούγεννα 2020: Πρωτότυπα δώρα για όλα τα παιδιά!

Είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου και πάντα λατρεύουμε να την περνάμε με αυτούς που αγαπάμε. Τα Χριστούγεννα είναι η πιο αγαπημένη περίοδος του χρόνου, για μικρούς και μεγάλους. Το σπίτι μεταμορφώνεται και η ζεστασιά ξεχύνεται στο σπίτι. Στολίζουμε το δέντρο και κάτω από αυτό τοποθετούμε δώρα για τους αγαπημένους μας και η ανυπομονησία των παιδιών να ανοίξουν τα δώρα τους δείχνει πόσο μεγάλη σημασία έχουν αυτά. Για όλα τα πρωτότυπα, διαφορετικά, χριστουγεννιάτικα δώρα, ο απόλυτος προορισμός είναι το Public.gr! Και ειδικά φέτος που το Public Marketplace συγκεντρώνει πάνω από 2000 συνεργαζόμενα καταστήματα με αμέτρητους κωδικούς για ο, τι μπορείς να φανταστείς είναι το απόλυτο διαδικτυακό mall για όλες τις γιορτινές αγορές.

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις δώρα για κορίτσια και αγόρια, είτε το βαφτιστήρι σου είναι 5 ετών είτε το παιδί σου είναι 12 ετών, ακόμα και για ενήλικα παιδιά! Κάθισε αναπαυτικά και διάβασε παρακάτω, και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα ξέρεις ακριβώς ποιο δώρο ταιριάζει στο δικό σου παιδί!

Ας ξεκινήσουμε παραδοσιακά. Τα παζλ είναι κλασικό δώρο Χριστουγέννων και όχι άδικα: συνδυάζει την έξαψη της φαντασίας, τη δημιουργικότητα, εξασκεί το μυαλό και είναι μια ενασχόληση που μπορούν να μοιραστούν τα μέλη της οικογένειας όποια κι αν είναι η ηλικία τους. Είναι αυτό που λέμε ποιοτικός χρόνος μαζί με την οικογένεια. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ήρωες της Disney, σε κλασικά έργα τέχνης, αγαπημένα τοπία πόλεων ή και ζώα, ακόμα και 3D παζλ για την απόλυτη εμπειρία της δημιουργίας!

Ας μείνουμε στον τομέα δημιουργικότητα: ενισχύστε την έμπνευση του μικρού σας καλλιτέχνη με δώρα σετ ζωγραφικής , ή ακόμα και καλλιτεχνικά σετ και παιχνίδια χειροτεχνίας! Όχι μόνο θα εκπλαγείτε και εσείς και ο καλλιτέχνης για τον οποίο προορίζεται το δώρο, αλλά πρόκειται για μια κατηγορία παιχνιδιών που θα χαραχτεί στο μυαλό του παιδιού και είναι από αυτά τα δώρα που θα θυμάται και σε μεγάλη ηλικία! Στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν και τα παιχνίδια κατασκευών. Εσείς παρέχετε στο παιδί ένα σετ κατασκευής και εκείνο δημιουργεί απ’ την αρχή τα δικά του παιχνίδια! Και για τις πιο καλλιτεχνικές φύσεις, τι καλύτερο από το να προτείνουμε παιδικά μουσικά όργανα, ώστε το παιδί να ανακαλύψει την κλίση του και να αγαπήσει τη μουσική από νεαρή ηλικία; Αν, απ’ την άλλη, επιδιώκετε να εμφυσήσετε στο παιδί την αγάπη για μάθηση, τα εκπαιδευτικά παιχνίδια γνώσεων είναι ο καλύτερος τρόπος για να ταυτίσει το παιδί τη γνώση με την ψυχαγωγία!

Αν γνωρίζεις τους ήρωες στους οποίους έχει αδυναμία το παιδί, είναι ασφαλές να προτιμήσεις action figures με αυτούς. Ήρωες της Marvel και της DC, ήρωες της Disney, δεινόσαυροι, Transformers και χελωνονιντζάκια, Μπομπ Σφουγγαράκης και Paw Patrol είναι όλοι στο Public και είναι εγγυημένη συνταγή για παιδικά χαμόγελα τα Χριστούγεννα! Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, υπάρχει και η κλασική φιγούρα της κούκλας! Στο Public μπορείς να βρεις κούκλες κάθε είδους, αξεσουάρ για να τις ντύσεις, τα εργαστήρια στα οποία εργάζονται και τα σπίτια που μένουν! Οι κούκλες είναι από αυτά τα παιχνίδια που “βυθίζουν” τα παιδιά σε έναν κόσμο της φαντασίας και της διασκέδασης.

Αν, πάλι, ξέρεις ότι το παιδί για το οποίο διαλέγεις το δώρο έχει μια μεγαλύτερη αδυναμία στα αυτοκίνητα, ε τότε φιγούρες αυτοκινήτων, οχημάτων ή και μια πίστα αυτοκινήτων θα το κάνει πραγματικά χαρούμενο! Βέβαια, ας μην ξεχνάμε τα τρένα και τα αεροπλανάκια που ανέκαθεν έκαναν τα παιδιά να ονειρεύονται πως θα γυρίσουν τον κόσμο και θα επιβιβαστούν σε μαγικά ταξίδια! Φορτηγά, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα επίσης υπάρχουν στην τεράστια γκάμα του Public! Και για ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια!

Τα τηλεκατευθυνόμενα ρομπότ και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι τα παιχνίδια του μέλλοντος για τους μεγάλους, αλλά τα παιχνίδια του παρόντος για τα σημερινά παιδιά. Η εξοικείωση με την τεχνολογία από μικρή ηλικία είναι γεγονός και είναι φυσικό τα καινούρια παιχνίδια να συμβαδίζουν με αυτήν. Σε αυτόν τον κόσμο της τεχνολογίας, της φαντασίας και της διασκέδασης είναι πρωταγωνιστές τα βιντεο-παιχνίδια. Το gaming είναι μια ενασχόληση που μπορείτε να απολαύσετε μαζί με το παιδί σας για να εξερευνήσετε κόσμους και να διασκεδάσετε παρέα. Φυσικά μπορείτε να δείτε παρέα και την αγαπημένη σας παιδική ταινία, άλλωστε ξέρουμε όλοι ότι οι παιδικές ταινίες δεν είναι μόνο για παιδιά!

Αν όλη αυτή η ποικιλία σε μπέρδεψε και δεν ξέρεις τελικά τι να διαλέξεις, μην πελαγώνεις! Το Public σώζει τη μέρα ακόμα μια φορά με την egift card! Εσύ κάνεις την μεγάλη κίνηση και παίρνεις δώρο στους αγαπημένους σου, και εκείνοι διαλέγουν το δώρο τους! Συνταγή για σίγουρη επιτυχία ακόμα και την τελευταία στιγμή, αφού η διαδικασία ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά και το δώρο φτάνει στον παραλήπτη του με email ή sms.

Καλά Χριστούγεννα με Public!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή