Oι φυσικοί χυμοί URBAN MONKEY έρχονται στην Ελλάδα και είναι RAW

Oι φυσικοί χυμοί URBAN MONKEY έρχονται στην Ελλάδα και είναι RAW

2' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τηρώντας τη δέσμευσή της για την ανάπτυξη μιας plant-based στρατηγικής, που θα κάνει τα πιο υγιεινά και βιώσιμα τρόφιμα προσιτά σε όλους, η UNILEVER φέρνει στην Ελλάδα τους χυμούς URBAN MONKEY. Μια νέα κατηγορία RAW, cold pressed χυμών & smoothies μικρής διάρκειας, που διατηρούν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και λαχανικών και όλες τις βιταμίνες τους ζωντανές. Άλλο ένα πρωτοποριακό brand στο portfolio της UNILEVER που ανοίγει την κατηγορία των RAW χυμών στην ελληνική αγορά.

RAW σημαίνει ό,τι πιο κοντά στη φύση!

Οι χυμοί URBAN MONKEY έχουν σε κάθε μπουκάλι την πραγματική γεύση των φρούτων και λαχανικών που περιέχουν, χωρίς συμβιβασμούς. Με όλα τα φυσικά τους οφέλη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συνθετικών βιταμινών, και φυσικά VEGAN! Ολόφρεσκη γεύση. Αυτό είναι όλο.

Raw σημαίνει: «Καλό για σένα»

Οι χυμοί URBAN MONKEY φτιάχνονται με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης (cold-pressed), μια αργή και ψυχρή εξαγωγή του χυμού των φρούτων και λαχανικών, που διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά τους και δεν καταστρέφει τις βιταμίνες. Επίσης γίνεται και επεξεργασία HPP (υψηλής συμπίεσης), όπου παράγεται πολύ υψηλή πίεση περίπου 6000atm, ώστε να εξουδετερώσει πιθανούς μικροοργανισμούς που προκαλούν αλλοίωση, αλλά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να διατηρηθεί η υπέροχη φρέσκια γεύση των φρούτων.

Raw σημαίνει: «Καλό για το περιβάλλον»

Το URBAN MONKEY πιστεύει ότι το «καλό για σένα» δεν είναι αρκετό. Γιατί RAW σημαίνει καλό για την πόλη και το περιβάλλον. Μπορεί η χρήση πλαστικού στα μπουκάλια να είναι απαραίτητη λόγω της αντοχής του στις μεγάλες πιέσεις, ωστόσο έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι πιο βιώσιμες μέθοδοι παραγωγής και συσκευασίας. Κάθε μπουκάλι είναι από 75% ανακυκλωμένο πλαστικό (rPET) και από 25% bioPET (πλαστικό από ανανεώσιμες πηγές, όπως ζαχαροκάλαμο). Και φυσικά όλο το μπουκάλι, μαζί με το καπάκι, είναι 100% ανακυκλώσιμο.

Raw σημαίνει: «Καλό για την πόλη»

Οι δημιουργοί του URBAN MONKEY είναι αισιόδοξοι, τολμηροί, ιδεαλιστές, optimistic by nature, αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και είναι έτοιμοι να το κάνουν πραγματικότητα. Γι’ αυτό δεσμεύονται να προσφέρουν 0,05€ ανά μπουκάλι που πωλείται σε πρωτοποριακά και δημιουργικά projects ή ανθρώπους που αναβαθμίζουν τη ζωή της πόλης και μεταδίδουν αισιοδοξία.

Η γεύση της φύσης σε 3 χυμούς και 3 smoothies

Οι 3 RAW χυμοί είναι:

GREEN POWER – χυμός μήλου (49%), χυμός ανανά (25%), χυμός λαχανίδα (kale) (12,5%), χυμός σπανάκι (12,5%), χυμός μέντα (1%).

MANGO NINJA – χυμός πορτοκάλι (58%), χυμός καρότο (20%), πολτός μάνγκο (10%), χυμός ανανά (10%), χυμός πιπερόριζας (ginger) (2%).

YUMMY YUMMY – χυμός μανταρίνι (80%), χυμός πορτοκάλι (20%).

Τα 3 RAW smoothies είναι:

MANGO PUNCH – πούλπα μάνγκο (37%), χυμός πορτοκάλι (27%), πούλπα μπανάνας (17%), χυμός μήλο (13%), χυμός φρούτο του πάθους (passionfruit) (6%)

VERY STRAWBERRY – πούλπα φράουλας (44%), χυμός μήλο (42%), πούλπα μπανάνας (14%)

DRAGON SPLASH – χυμός μήλο (59%), χυμός φρούτο του δράκου (dragon fruit) (30%), χυμός φρούτο του πάθους (passionfruit) (6%), πούλπα μπανάνας (5%)

Ακολουθώντας έναν πιο RAW τρόπο ζωής.

Οι χυμοί και τα smoothies URBAN MONKEY αρχικά διατίθενται σε 40 επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και διαδικτυακά στο AB.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στα social:
Insta: @urbanmonkey.juice
FB: urbanmonkey.gr
www.urbanmonkey.com.gr

URBAN MONKEY. RAW χυμοί από τη φύση τους.

#optimisticbynature

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή