ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

27ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός

27ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός

Για 27η συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος economia και το περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση διοργανώνουν τον 27ο economia Φοιτητικό Διαγωνισμό με θέμα «Νέα επιχειρηματική Ελλάδα: startups, καινοτομία, εξωστρέφεια».

Προκειμένου να βοηθήσουμε τους υποψήφιους στη σύνταξη της εργασίας τους πραγματοποιήσαμε δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο mentoring από το νικητή του δεύτερου βραβείου ατομικής εργασίας στον περσινό Φοιτητικό Διαγωνισμό & υποψήφιο διδάκτορα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Γιάννη Μπαρτσιώκα, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Ο φετινός Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΒ, της ΕΕΝΕ, του ΙΟΒΕ και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχουμε τη στήριξη σπουδαίων χορηγών.

Η έκταση της εργασίας πρέπει να είναι έως 2,000 λέξεις, είτε ΑΤΟΜΙΚΗ είτε ΟΜΑΔΙΚΗ (έως 4 άτομα), είτε στα EΛΛΗΝΙΚΑ είτε στα ΑΓΓΛΙΚΑ, ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 31η Mαρτίου 2021.

Η βαθμολόγηση των εργασιών  θα γίνει από την Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία φέτος αποτελείται από τους:

  • Ιωάννα – Σαπφώ Πεπελάση: Ομότιμη Kαθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Ιωάννη Καλογήρου: Ομότιμο Kαθηγητή Οικονομικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
  • Αρίστο Δοξιάδη: συνέταιρο στο Big Pi
  • Κωνσταντίνο Στρουμπάκη: Διευθύνοντα Σύμβουλο της Apifon & τον Αντώνη Δ. Παπαγιαννίδη, Γενικό Διευθυντή του Ομίλου economia, ο οποίος θα έχει το ρόλο του Ειδικού Συμβούλου στη διαδικασία αξιολόγησης.

Συμπληρώστε τη ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ εδώ

Πλούσια δώρα, όπως χρηματικά έπαθλα, υποτροφίες, Η/Υ, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα, αναμένουν τους νικητές που θα ανακοινωθούν το Μάιο του 2021.

Περισσότερες πληροφορίες στο website μας www.economia.gr και στη σελίδα μας στο Facebook “Economia Student Contest”.