Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το ThinkBiz!

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το ThinkBiz!

Ο πρώτος φοιτητικός σύλλογος επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα σε καλεί να τον γνωρίσεις!

Αν κατά τη διάρκεια των φοιτητικών σου χρόνων αναζητάς συνεχώς τρόπους να ανακαλύψεις νέες γνώσεις και θέλεις να ενημερώνεσαι και να εκπαιδεύεσαι σε κάθε τι καινούριο σχετικά με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, τότε το ThinkBiz είναι αυτό που ψάχνεις!

Ξεκινώντας το 2011 με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το ThinkBiz συνεχίζει να συνεισφέρει στο ελληνικό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας των νέων αποτελώντας πηγή έμπνευσης και δημιουργίας με τα σημαντικά επιτεύγματα των μελών του. Με στόχο αφενός την προσωπική καλλιέργεια και ανέλιξη τους μέσω νέων γνώσεων σε soft και hard skills και αφετέρου την προσέλκυση του ενδιαφέροντός τους για την επιχειρηματικότητα στο πανεπιστήμιο, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες να αναπτύξει το πνεύμα της επιχειρηματικότητας στους φοιτητές, αλλά και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ πανεπιστημίου και επιχειρηματικού κόσμου.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται με τα φετινά ενεργά projects μας:

ThinkBiz Academy: Πρόκειται για το μεγαλύτερο φοιτητικό πολυσυνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα,το οποίο έρχεται για 5η συνεχή χρονιά στις 21 & 22 Μαΐου για να εντάξει τους νέους στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι προσφέροντας τους μια 360° εμπειρία.

CodeBiz: Ένας 16ήμερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και προγραμματισμού επιστρέφει δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να σχηματίσουν ομάδες και μέσα από workshops και mentoring sessions να εξελίξουν την επιχειρηματική τους ιδέα. Μόνο μια ομάδα θα φτάσει στην κορυφή εξασφαλίζοντας έτσι τα απαραίτητα εφόδια για την ανάπτυξη της ιδέας της σε μία ανερχόμενη startup!

PlanBiz: Το καινοτόμο training program αποκλειστικά για τα μέλη του οργανισμού, έχει στόχο να βοηθήσει κάθε συμμετέχοντα να προσεγγίσει ή ακόμα και να ανακαλύψει ολοκληρωτικά το εργασιακό του πάθος ανάμεσα στους τομείς HR, Sales, IT, Finance και Marketing.

StartUp Beats: Το γραφείο διασύνδεσης του ThinkBiz που δίνει την ευκαιρία στα μέλη του ThinkBiz να επισκεφτούν μια startup εταιρεία από 1 έως 3 μήνες και να ζήσουν “στον παλμο” της.

The Enthusiasts Show: Το Podcast του οργανισμού μας, έρχεται για 2η χρόνια για να κινητοποιήσει τους ακροατές του και να τους εμπνεύσει να υλοποιήσουν τις δικές τους επιχειρηματικές ιδέες. Βρείτε μας στο Spotify, Apple Podcast, Google Podcast και Pocket Podcast.

Γιατί το ThinkBiz;

Γνωρίζοντας τον Οργανισμό, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις πρωτοποριακά events, να έρθεις σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη, να λάβεις μέρος σε διαγωνισμούς και διαδραστικά παιχνίδια, να γνωρίσεις νέους με κοινές ανησυχίες, να ασκήσεις πρακτική σε startup εταιρείες αλλά και να παρακολουθήσεις εξειδικευμένα workshops και trainings.

Οι δράσεις μας έχουν ήδη ξεκινήσει και σε καλούν να πάρεις μέρος! Οι αιτήσεις για το CodeBiz, έχουν ανοίξει! Αν θες και εσύ να ανήκεις στους επόμενους forward thinking leaders της startup κοινότητας, δήλωσε συμμετοχή!

Παράλληλα, σε λίγες μέρες θα μπορέσεις να ακούσεις τα επεισόδια της καινούριας σειράς του Podcast. Μέχρι τότε, stay tuned for more!

Αν θες να μάθεις επιπλέον λεπτομέρειες ακολούθησέ μας στα social!

Facebook: ThinkBiz
Instagram: @thinkbizgr
Email: [email protected]
LinkedIn: ThinkBiz Hellas
Website: www.thinkbiz.gr