Η Unilever στηρίζει το κοινωνικό οδοντιατρείο της PRAKSIS για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η Unilever στηρίζει το κοινωνικό οδοντιατρείο της PRAKSIS για δεύτερη συνεχή χρονιά

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ανανέωση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, της επιτυχημένης συνεργασίας ανάμεσα στη ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas και την ανεξάρτητη ανθρωπιστική οργάνωση PRAKSIS επισφραγίστηκε και επίσημα με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Unilever θα εξακολουθήσει να στηρίζει το Κοινωνικό Οδοντιατρείο της PRAKSIS, το οποίο προσφέρει δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε βασικές παροχές υγείας, καλύπτοντας τα έξοδα λειτουργίας για όλο το έτος.

Η Unilever στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο, έχει θέσει εδώ και χρόνια ως προτεραιότητα να βρίσκεται δίπλα σε άτομα που αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες, μόνιμες ή έκτακτες. Προκειμένου να υλοποιεί τον κορυφαίο αυτό στόχο, αναζητά συμπράξεις με οργανώσεις και ανθρώπους που μοιράζονται το όραμά της για μια κοινωνία μεγαλύτερης ευημερίας, χωρίς αποκλεισμούς. «Οχήματα» σ’ αυτή τη διαδρομή είναι οι αειφόρες μάρκες της -ή, αλλιώς, «μάρκες με σκοπό»- όπως το Dove, η ΑΙΜ, η Knorr, η Klinex, το Skip και πολλές άλλες.

Η PRAKSIS μοιράζεται τόσο το όραμα όσο και τις κοινωνικές αξίες της Unilever, καθώς στηρίζει τις πλέον ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού ανεξάρτητα από το φύλο, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την καταγωγή, την εθνικότητα, τα πολίτικα ή θρησκευτικά πιστεύω των μελών τους.

Με την ευκαιρία της ουσιαστικής και καρποφόρας αυτής σύμπραξης, στους χώρους του Κοινωνικού Οδοντιατρείου της PRAKSIS βρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της Unilever Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Andrew Kennedy, και η Νάντια Παπαχρηστοπούλου, Διευθύντρια Marketing Προϊόντων Προσωπικής Φροντίδας της εταιρείας. 

Η Νάντια Παπαχρηστοπούλου δήλωσε σχετικά: «Στην Unilever εδώ και χρόνια έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την παροχή βοήθειας σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Στην προσπάθειά μας αυτή συνεργαζόμαστε με φορείς και οργανισμούς που μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε αυτό το όραμα πραγματικότητα. Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, είμαστε εδώ, στο κοινωνικό οδοντιατρείο της PRAKSIS, όπου ΑΙΜ και PRAKSIS συμπράττουν για 2η συνεχόμενη χρονιά, ώστε να παρέχουν δωρεάν οδοντιατρικές υπηρεσίες σε συμπολίτες μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή