Διαγωνισμός Kαλύτερο Promo Video Mαθητικών Εικονικών Επιχειρήσεων 2021 JA Greece

Διαγωνισμός Kαλύτερο Promo Video Mαθητικών Εικονικών Επιχειρήσεων 2021 JA Greece

17 Aπριλίου: VIRTUAL & LIVE - Για πρώτη φορά ψηφίζει και το κοινό!

3' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το JΑ Greece σας προσκαλεί στον πρωτότυπο VIRTUAL & LIVE Διαγωνισμό Kαλύτερο Promo Video Mαθητικών Εικονικών Επιχειρήσεων 2021 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 από τις 11:00 έως τις 15:00, με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών και μαθητριών, Γυμνασίων και Λυκείων, από την Αλεξανδρούπολη, την Αθήνα, το Αίγιο, το Βόλο, τα Γιαννιτσά, τη Δράμα, την Έδεσσα, την Ερέτρια, τη Θεσσαλονίκη, την Ικαρία, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, την Καλαμάτα, την Κατερίνη, την Κοζάνη, την Κρήτη, τη Λήμνο, τη Νάουσα, την Ορεστιάδα, την Πάτρα, την Πάτμο, τον Πειραιά, τη Ρόδο, τα Τρίκαλα και τη Χαλκιδική.

Τα παιδιά κατάφεραν, παρά το lockdown, να ιδρύσουν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς τη δική τους «επιχείρηση» και είναι έτοιμα να παρουσιάσουν στο κοινό τις έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες με τις οποίες συμμετέχουν στον Πανελλαδικό Mαθητικό Διαγωνισμό του Junior Achievement Greece.  

«Ο διαγωνισμός στις 17 Απριλίου αποτελεί το πρώτο ορόσημο του προγράμματος «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021». Σε αυτό το στάδιο τα παιδιά θα προσπαθήσουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού και πιθανών επενδυτών στο προϊόν τους μέσω του διαφημιστικού-promo βίντεο και θα αξιολογηθούν από το κοινό, την κριτική μας επιτροπή αλλά και από τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα», εξηγεί ο Γενικός Διευθυντής του JA Greece και Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του JA Europe, Αργύρης Τζικόπουλος.

Η υπεύθυνη του προγράμματος Μαθητική Εικονική Επιχείρηση, Ελίζα Παυλίδη, δηλώνει υπερήφανη για τη εξαιρετική δουλειά των παιδιών και χαρούμενη που η δυσκολία της πανδημίας έδωσε την ευκαιρία στον οργανισμό να κάνει φέτος κάτι διαφορετικό για τους έφηβους «επιχειρηματίες». Λέει χαρακτηριστικά: «Είναι η πρώτη φορά που γίνεται ανάλογη εκδήλωση από το JA Greece καθώς εδώ και 15 χρόνια οι μαθητικές «επιχειρήσεις» παρουσίαζαν και πουλούσαν τα προϊόντα τους στις Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις Αθήνας και Θεσσαλονίκης που φιλοξενούνταν στο The Mall Athens και στο Mediterranean Cosmos. Λόγω κορωνοϊού δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν φέτος οι Εμπορικές Εκθέσεις και έτσι οι έφηβοι «επιχειρηματίες» θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσω του διαφημιστικού τους βίντεο. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να καμαρώσει τα παιδιά στην εκδήλωσή μας στις 17 Απριλίου», καταλήγει η κα Παυλίδη.  

Ψηφίστε τo αγαπημένο σας Μαθητικό Promo Video!

Μια ακόμα καινοτομία του JA Greece είναι η δυνατότητα που δίνει, για  πρώτη φορά, στο κοινό να συμμετέχει στην επιλογή του Καλύτερου Mαθητικού Promo Video. Τα Promo Video των μαθητικών «επιχειρήσεων» έχουν αναρτηθεί σε ειδική ιστοσελίδα και μπορείτε να τα δείτε και να ψηφίσετε και εσείς!

Δείτε τα promo video και ψηφίστε εδώ: www.jagreece.org/promovoting. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι 3 μαθητικές «επιχειρήσεις».

Η νικήτρια ομάδα θα ανακοινωθεί στο Virtual & Live Εvent στις 17 Απριλίου και θα λάβει ως έπαθλο απευθείας πρόκριση στις 10 καλύτερες Μαθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις για να διαγωνισθεί στο Μεγάλο Πανελλαδικό Τελικό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021», το Σάββατο 12 Ιουνίου.   

Το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν τα παιδιά (15 έως και 18 ετών), η «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021», έχει τεθεί, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Oι επίσημοι προσκεκλημένοι

Το Μαθητικό VIRTUAL & LIVE EVENT στις 17 Απριλίου θα τιμήσει με την παρουσία της, ως κεντρική ομιλήτρια, η κυρία Πέγκυ Αντωνάκου, CEO Google Noτιοανατολικής Ευρώπης. Η Ελληνίδα που κατάφερε να είναι η πρώτη γυναίκα και η νεότερη CEO στην Microsoft Ελλάδος και στη συνέχεια να βρεθεί στο τιμόνι της GOOGLE σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.  

Στην εκδήλωση συμμετέχει ως ομιλήτρια και η μαθήτρια Κοραλία Χατζηγιαννάκη που εντυπωσίασε στην αρχή της πανδημίας με τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε ιδρύοντας το «Τhe Greek Mask Project» και εφοδιάζοντας το νοσηλευτικό προσωπικό με μάσκες που φέρουν πάνω τους την Ελληνική Σημαία.

Στην κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης θα γίνει σύνδεση με το γραφείο του κ. Χρίστου Δήμα, Υφυπουργού Ανάπτυξης Αρμόδιου για την Έρευνα και την Καινοτομία, ο οποίος θα απονείμει το Βραβείο «Kαλύτερο Mαθητικό Promo Video» μαζί με τον Πρόεδρο του Junior Achievement Greece, Μάρκο Βερέμη, Πρόεδρο Upstream, General Partner BigPi Venture Capital.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Δημοσιογράφος, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Junior Achievement Greece, Μαρία Γιαννέτου.

Χορηγοί προγράμματος: ΜetLife, Citi Foundation, Raycap, Eθνική Τράπεζα, Accenture, EY, PwC.

Χορηγός εκδήλωσης: Genesis Pharma

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα, Ερα ΣΠΟΡ, ΚΟSMOS FM, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Aθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Capital.gr, The Toc, Athens Dj, Rock FM, Λάμψη, Tηλεθεατής, Τηλέραμα, Epixeiro.gr, ελculture.gr, AtticaNews.gr.

H εκδήλωση στις 17 Απριλίου θα μεταδοθεί LIVE στο: www.jagreece.org/promovoting και στα event pages στο Facebook https://bit.ly/3rmvNMo και το Linkedin https://bit.ly/3lQ5TiW. Social Media JA Greece:

https://www.facebook.com/JuniorAchievementGreece

https://www.linkedin.com/company/jagreece

https://www.instagram.com/ja_greece

https://twitter.com/JA_Greece

Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μαρία Γιαννέτου
Δημοσιογράφος – Διευθύντρια Επικοινωνίας JA Greece
[email protected] – 6932192633

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή