Τα καλύτερα keyboards για το gaming «οπλοστάσιό» σου!

Τα καλύτερα keyboards για το gaming «οπλοστάσιό» σου!

5' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πληκτρολόγιο είναι το «όπλο» του gamer και κάθε τέτοιος που σέβεται τον εαυτό του φροντίζει να επενδύσει σε ένα καλό gaming keyboard πριν δώσει τις μάχες του online -και όταν λέμε «καλό», δεν εννοούμε μόνο τα… φωτάκια. Ανθεκτικοί διακόπτες, άμεση απόκριση και υποστήριξη macros είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που θα σου επιτρέψουν να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου κυριαρχώντας των αντιπάλων σου. Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα keyboards που κυκλοφορούν στην αγορά. Εσύ απλά επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και… όρμα!

Razer Huntsman V2 Analog

Τα καλύτερα keyboards για το gaming «οπλοστάσιό» σου!-1

Μία από τις καλύτερες επιλογές πληκτρολογίου που θα βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά, το Razer Huntsman V2 Analog αποτελεί μία premium πρόταση για εκείνους που με το gaming… δεν παίζουν. Με διακόπτες Razer Analog Optical τελευταίας τεχνολογίας, θα σου επιτρέψει να ορίσεις την απόσταση ενεργοποίησής τους μεταξύ 1,5-3,6 χιλ. με δυνατότητα ενεργοποίησης δύο βημάτων, έτσι ώστε να προσαρμόσεις κάθε εμπειρία gameplay στα «θέλω» σου, ανάλογα με το είδος παιχνιδιού που παίζεις. Απόλαυσε αναλογική αίσθηση ακριβώς όπως με τον αναλογικό μοχλό ενός χειριστηρίου που γίνεται ακόμα καλύτερη χάρη στα εξαιρετικά ανθεκτικά doubleshot PBT keycaps. Το Huntsman V2 Analog υποστηρίζει Chroma RGB και διαθέτει προσαρμόσιμο dial και USB 3.0 pass-through.

HyperX Alloy Origins

Τα καλύτερα keyboards για το gaming «οπλοστάσιό» σου!-2

Μία πρόταση πλήρους μεγέθους από τη HyperX, το Alloy Origins δίνει έμφαση στην αξιοπιστία και την υψηλή αισθητική. Διαθέτει σασί από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου για κορυφαία σταθερότητα και αντοχή στον χρόνο. Ενσωματώνει μηχανικούς διακόπτες της HyperX για υπέροχη αίσθηση κατά την πληκτρολόγηση και 100% anti-ghosting. Μέσω του λογισμικού HyperX NGenuity θα το προσαρμόσεις στα μέτρα σου, ρυθμίζοντας τον φωτισμό RGB, ελέγχοντας το Game Mode και προγραμματίζοντας τα δικά σου macros. Θα αποθηκεύσεις μάλιστα έως και τρία προφίλ φωτισμού στην onboard μνήμη του για gaming στη στιγμή χωρίς καθυστερήσεις.

Corsair K60 RGB Pro

Τα καλύτερα keyboards για το gaming «οπλοστάσιό» σου!-3

Ένα gaming πληκτρολόγιο που εστιάζει στην ουσία (δηλαδή τις επιδόσεις), το K60 RGB Pro της Corsair ξέρει να κάνει τη διαφορά. Με ενισχυμένο σύστημα LED, επιτυγχάνει εντονότερο φωτισμό RGB ανά πλήκτρο για να έχεις καλύτερη εικόνα των χρωμάτων. Παράλληλα το αλουμινένιο πλαίσιο του χαρίζει μοναδική αισθητική χωρίς μάλιστα να επηρεάζει αρνητικά το βάρος του που παραμένει σε χαμηλά επίπεδα (880 γραμμάρια). Προσφέρει polling rate 1000 Hz, 100% anti-ghosting καθώς επίσης και πλήκτρα ελέγχου πολυμέσων. Θα το συνδέσεις μέσω USB 3.0/3.1 με το καλώδιό του να διαθέτει μάλιστα ελαστική επένδυση για να ξεχάσεις έτσι τα μπλεξίματα.

Razer BlackWidow V3 Pro

Τα καλύτερα keyboards για το gaming «οπλοστάσιό» σου!-4

Η νέα έκδοση του BlackWidow είναι καλύτερη και αποτελεσματικότερη από ποτέ! Το BlackWidow V3 Pro κάνει τη διαφορά ενσωματώνοντας τεχνολογία Razer HyperSpeed (με νέο, βελτιστοποιημένο πρωτόκολλο δεδομένων και υψηλή ραδιοσυχνότητα) για εξαιρετικά μικρό χρόνο καθυστέρησης και σπουδαία απόκριση σε κάθε εντολή σου. Οι διακόπτες του διαθέτουν διάφανο περίβλημα για εντυπωσιακότερο και φωτεινότερο αποτέλεσμα ενώ τα keycaps έρχονται με επιπλέον πάχος μέσω μίας προηγμένης, διπλής διαδικασίας χύτευσης για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Οι τρεις τρόποι σύνδεσης (Bluetooth, USB-C, ασύρματη 2,4 GHz) θα σου προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία με την κατασκευή αλουμινίου και το ματ φινίρισμα να του προσδίδουν έναν premium αέρα.

Razer BlackWidow Chroma

All-time classic επιλογή από τη Razer, το BlackWidow Chroma δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε καλύψει, ό,τι είδους εμπειρία κι αν αναζητάς. Διαθέτει τους περίφημους πράσινους μηχανικούς διακόπτες της Razer με διάρκεια ζωής 80 εκατ. χτυπημάτων εκμηδενίζοντας παράλληλα τον χρόνο απόκρισης για το πιο γρήγορο πάτημα πλήκτρων που απόλαυσες ποτέ! Διαθέτει φωτισμό Razer Chroma με 16,8 εκατ. επιλογές, τεχνολογίες N-Key Rollover για anti-ghosting, ultrapolling στα 1000 Hz και Razer HyperShift καθώς επίσης και σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Είναι ανθεκτικό στο νερό, διαθέτει προγραμματιζόμενα πλήκτρα για macros στη στιγμή και συνεργάζεται άψογα με το λογισμικό Synapse 3.

Logitech G Pro K/DA

Τα καλύτερα keyboards για το gaming «οπλοστάσιό» σου!-5

Παίξε όπως οι επαγγελματίες με το Logitech G Pro, ένα πληκτρολόγιο βγαλμένο κατ’ ευθείαν από τον κόσμο του League of Legends. Κατασκευασμένο σε συνεργασία με αθλητές esports, είναι σε θέση να επιτυγχάνει φοβερές επιδόσεις ικανοποιώντας τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών. Έρχεται με απτικούς καφέ διακόπτες GX για φοβερή ανταπόκριση με μοναδική ακρίβεια χωρίς ιδιαίτερο θόρυβο, υποστήριξη για 12 macros και πέλματα από καουτσούκ. Το μικρό του μέγεθος θα σου επιτρέψει να το μεταφέρεις με άνεση ενώ ο φωτισμός RGB του θα σου δώσει τη δυνατότητα να φωτίσεις τα πλήκτρα που χρειάζεσαι ανάλογα με το παιχνίδι που παίζεις.

HyperX Alloy Elite 2

Το Alloy Elite 2 της HyperX είναι μία επιλογή για εκείνους που… ξέρουν. Έρχεται ατσάλινο πλαίσιο, ειδικά πλήκτρα πολυμέσων που θα βολέψουν άπειρα τους streamers και volume wheel για να προσαρμόζεις με μια κίνηση την ένταση του ήχου. Οι μηχανικοί διακόπτες της HyperX βρίσκουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και απόκρισης, με το N-Key Rollover και το anti-ghosting να εγγυώνται πως δεν πρόκειται να χάσεις ούτε ένα πάτημα. Το πληκτρολόγιο προσφέρει φωτισμό RBG με ημιδιάφανα keycaps της HyperX για ακόμα μεγαλύτερη φωτεινότητα, USB 2.0 pass-through και πλήρη συμβατότητα με PS4 και Xbox One.

Ducky Shine 7

Μία εταιρεία που χρησιμοποιούν οι «ψαγμένοι» του χώρου, η Ducky ξέρει να φτιάχνει ανθεκτικά και αξιόπιστα πληκτρολόγια με γνώμονα την κορυφαία απόδοση και την ασύγκριτη εργονομία. Το Shine 7 είναι ένα υψηλών επιδόσεων μοντέλο που έρχεται με άνω τμήμα από κράμα ψευδαργύρου και dual-layer PCB για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τα πλήκτρα είναι τύπου double-shot PBT διατηρώντας έτσι την τέλεια εμφάνισή τους όσο σκληρή χρήση κι αν τους επιφυλάσσεις ενώ οι καφέ/κόκκινοι/μπλε μηχανικοί διακόπτες Cherry (ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξεις) θα σου χαρίσουν αξεπέραστες εμπειρίες χρήσης. Διαθέτει φωτισμό RGB και συνδέεται μέσω USB-C.

Asus TUF Gaming K7

Τα καλύτερα keyboards για το gaming «οπλοστάσιό» σου!-6

Με premium κατασκευή και αξεπέραστη στιβαρότητα στη συναρμολόγησή του, το Asus TUF Gaming K7 είναι ένα πληκτρολόγιο που θα αντέξει την απαιτητική, καθημερινή χρήση ακόμα και στο κορυφαίο επίπεδο. Ενσωματώνει ανθεκτικούς διακόπτες Optical-Mech που θα σου προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία χρήσης με τη δύναμη της οπτικής τεχνολογίας. Αντέχει σε νερό και σκόνη βάσει πιστοποίησης IP56 ενώ το κάλυμμα από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου του προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή. Σε αυτά πρόσθεσε το εργονομικό υποστήριγμα για τους καρπούς και το λογισμικό Armoury II και έχεις μία υπερπλήρη πρόταση.

Razer Huntsman Mini

Αν ψάχνεις ένα πληκτρολόγιο με την αξιοπιστία και την εγγύηση ποιότητας του ονόματος της Razer αλλά με συμπαγές design, τότε το Huntsman Mini είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου! Με κατασκευή αλουμινίου και 60% το μέγεθος ενός πληκτρολογίου πλήρους μεγέθους, θα χωρέσει παντού, ακόμα και στα γραφεία που ο χώρος είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Οι Clicky Optical διακόπτες της Razer προσφέρουν κορυφαία ενεργοποίηση και σπουδαίο feedback με την onboard μνήμη να σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις έως και πέντε διαφορετικά προφίλ χωρίς την ανάγκη λογισμικού. Το Huntsman Mini διαθέτει αποσπώμενο καλώδιο USB-C και υποστηρίζει φωτισμό Razer Chroma RGB.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή