ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επεκτείνεται στην Πάτρα η υπηρεσία του Delivery.gr με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Το Delivery.gr φέρνει την ΑΒ Βασιλόπουλος στην πόρτα μας και στην Πάτρα, μέσα σε 2 ώρες.

Επεκτείνεται στην Πάτρα η υπηρεσία του Delivery.gr με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η Πάτρα είναι η επόμενη πόλη στην οποία επεκτείνεται η υπηρεσία του super app Delivery.gr για να φέρει τα ψώνια από τα ΑΒ Βασιλόπουλος στην πόρτα μας, μέσα σε δύο ώρες. Το σούπερ μάρκετ έρχεται σε εμάς χωρίς να χρειάζεται να πάμε εμείς σε αυτό. Εύκολα και γρήγορα, από τους διανομείς του Delivery.gr, σε λίγα μόλις κλικ.

Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερους από 3.000 κωδικούς της ΑΒ Βασιλόπουλος και μέσα από ένα εύχρηστο μενού μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν, καθώς και να επωφεληθούν από τις πολλές προσφορές που υπάρχουν κάθε εβδομάδα.

Η καταναλωτική εμπειρία αλλάζει και αναβαθμίζεται μέσα από τη συνεργασία του Delivery.gr με την ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία συνδυάζει ευκολία, ταχύτητα και ποιότητα. Η ελάχιστη παραγγελία έχει οριστεί στα 25 ευρώ και η μέγιστη στα 100 ευρώ. Η υπηρεσία ξεκίνησε από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.

Το Delivery.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα online παραγγελίας φαγητού που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα τo 2006, ξεκινώντας από την Πάτρα και πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα super app, το οποίο καλύπτει τις διευρυμένες ανάγκες για delivery στην ελληνική αγορά.

Γι’ αυτό αν θες delivery, βάλε το gr! Κατέβασε το app.

Google Play Store: http://bit.ly/37KV9tm Apple App Store: https://apple.co/39SOI92

Huawei AppGallery: https://bit.ly/3wPBkPt

Το delivery.gr είναι μέλος του Ομίλου ΜΟΥΧΑΛΗΣ Α.Ε., μιας από τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στον χώρο του χονδρικού εμπορίου, της διανομής, τις μικρής λιανικής και των υπηρεσιών διαχείρισης και διακίνησης εμπορευμάτων.