Tod’s: μια ιταλική διεύθυνση στην Πανεπιστημίου

Tod’s: μια ιταλική διεύθυνση στην Πανεπιστημίου

Η νέα μπουτίκ του κορυφαίου οίκου δερμάτινων αξεσουάρ πολυτελείας μας περιμένει στην καρδιά της Αθήνας.

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασημένιοι καθρέφτες, ειδικά σχεδιασμένες βιτρίνες με επένδυση από δέρμα, δερμάτινοι καναπέδες σε χρώματα πορτοκαλί και μαύρης σοκολάτας. Τα μαρμάρινα δάπεδα travertino αποπνέουν μια απλή, ανεπιτήδευτη πολυτέλεια. Καλώς ήλθατε στη νέα Tod’s boutique στην Αθήνα! 

Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, την οδό Πανεπιστημίου, σε 150 τετραγωνικά μέτρα με δύο see through παράθυρα (ένα για τις γυναίκες και ένα για τους άνδρες), σας περιμένει η νέα ναυαρχίδα του διάσημου ιταλικού οίκου υποδημάτων, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Tod’s με τον Όμιλο Fais. Το φως που διαπερνά και γεμίζει τον χώρο αντιπροσωπεύει μια σημαντική πτυχή της νέας φιλοσοφίας των καταστημάτων Tod’s σε όλο τον κόσμο, καθώς αντανακλά την αναλλοίωτη στα χρόνια φιλοσοφία του οίκου: κάθε μπουτίκ είναι εντυπωσιακή χάρη στις μοναδικές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν την πόλη που τη φιλοξενεί.

Tod’s: μια ιταλική διεύθυνση στην Πανεπιστημίου-1

Η νέα μπουτίκ στεγάζει τις συλλογές ανδρικών και γυναικείων υποδημάτων και δερμάτινων ειδών, όπως το εμβληματικό γυναικείο και ανδρικό Gommino, η iconic τσάντα D-Styling αλλά και οι νέες συλλογές T Timeless για γυναίκες και άνδρες, καθώς και δερμάτινα είδη και αξεσουάρ.

Ιnfo: Στο νούμερο 4 της οδού Πανεπιστημίου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή