Το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό σε λαχταριστή προσφορά

Το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό σε λαχταριστή προσφορά

Για όλο τον Μάιο, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν το αγαπημένο γιαούρτι σε συσκευασία 2+1 δώρο.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μεγάλη προωθητική ενέργεια προχώρησε η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προσφέροντας το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό– πλήρες και ελαφρύ με 2% λιπαρά- σε πακέτο προσφοράς 2+1 δώρο.

Ειδικότερα, για όλη τη διάρκεια του Μαΐου, οι καταναλωτές θα μπορούν να επισκεφθούν τα μεγάλα σούπερ μαρκετ της χώρας και να έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το αγαπημένο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό ακόμα πιο οικονομικά, στο προνομιακό πακέτο προσφοράς 2+1 δώρο.

Το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό εντάχθηκε στην οικογένεια της εταιρείας πριν από 2 χρόνια και αποτελεί ένα προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια γεύση και μοναδική υφή. Παράγεται από 100% ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, το οποίο συλλέγει καθημερινά η ΔΩΔΩΝΗ από επιλεγμένες φάρμες της Ηπείρου, τις οποίες υποστηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Μετρώντας 58 χρόνια παραγωγής αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων με ξεχωριστή γεύση, τη Γεύση του Καλού, η ΔΩΔΩΝΗ επενδύει σταθερά στην ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της με νέα, αυθεντικά προϊόντα, εξαίρετης ποιότητας, που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Διαθέτοντας 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών προϊόντων και περισσότερους από 100 ξεχωριστούς κωδικούς, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ διατηρεί τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα με περισσότερους από 5.500 μικρούς και μεγάλους παραγωγούς, φέρνοντας όλη την παράδοση της Ηπείρου στο τραπέζι χιλιάδων καταναλωτών που την επιλέγουν και την εμπιστεύονται καθημερινά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή