ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μια δεκαετία οι καλύτεροι

Μια δεκαετία οι καλύτεροι

Υπάρχουν βραβεύσεις που είναι κάτι παραπάνω από μια ακόμα διάκριση. Υπάρχουν βραβεύσεις που παίρνουν μεγαλύτερη αξία, αφού συμβολίζουν διαχρονικά την εμπιστοσύνη των εργαζόμενων και αυτό αποτελεί για μια εταιρεία τη μεγαλύτερη επιβράβευση.

H εταιρεία Μασούτης κατέκτησε για 10η συνεχή χρονιά ένα ακόμα βραβείο και διακρίθηκε ανάμεσα στα 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces του Great Place to Work® Institute Hellas. Πρόκειται για μια από τις πιο αξιόπιστες έρευνες αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος παγκοσμίως. 

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιάννης Μασούτης αφιέρωσε το βραβείο στους εργαζόμενους τονίζοντας «Σας ευχαριστούμε που για μία ακόμη χρονιά μάς επιβεβαιώσατε ότι η δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας! Το βραβείο ανήκει σε εσάς, η δύναμή μας είστε εσείς. Εδώ και 45 χρόνια βαδίζουμε μαζί με τους ανθρώπους μας, σύμφωνα με το όραμα και τις θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες που χάραξε ο ιδρυτής της εταιρείας, Διαμαντής Μασούτης. Η πολύτιμη σχέση που έχουμε χτίσει αντέχει στο χρόνο και επιβεβαιώνεται καθημερινά με την αγάπη και την αφοσίωσή σας στην εταιρεία, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο με την πανδημία». 

Αυτή είναι η πολύτιμη σχέση που ορίζει την «μεγάλη οικογένεια της Μασούτης» και οδήγησε τους εργαζόμενους για 10η συνεχή χρονιά να την αναγνωρίζουν ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.