Νέες συμφωνίες διαβουλεύτηκαν 122 εταιρίες από Ελλάδα και Γερμανία

Νέες συμφωνίες διαβουλεύτηκαν 122 εταιρίες από Ελλάδα και Γερμανία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα περιθώρια σύναψης νέων εμπορικών, επιχειρηματικών ή και επενδυτικών συμφωνιών διερεύνησαν 122 επιχειρήσεις από την Ελλάδα και τη Γερμανία, συμμετέχοντας σε 53 e-Β2Β συναντήσεις, οι οποίες ολοκληρώθηκαν χθες στο πλαίσιο του 5ου Ελληνογερμανικού Οικονομικού Φόρουμ, με τίτλο «Όραμα Ανάπτυξης – Εμβληματικές Επενδύσεις», που διοργάνωσε, ψηφιακά, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Γερμανίας (DIHK) και την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πρόκειται για εταιρίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε βασικούς κλάδους της οικονομίας, όπως η ενέργεια και οι ΑΠΕ, η διαχείριση απορριμμάτων, η τεχνολογία πληροφοριών και τηλεπικοινωνιών (ICT), ο τουρισμός και η αγροδιατροφή.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις διενεργηθήκαν μέσω e-πλατφόρμας που αναπτύχθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό και υποστηρίχθηκαν από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το 5ο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ, στο οποίο τοποθετήθηκαν 27 πολιτικοί, διπλωμάτες, εκπρόσωποι φορέων της αγοράς και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και τη Γερμανία, παρακολούθησαν συνολικά περισσότεροι από 650 ενδιαφερόμενοι.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή