Η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στο μεγαλύτερο Public

Η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στο μεγαλύτερο Public

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο υπερκατάστημα Public στο Golden Hall τα έχει όλα στον υπερθετικό βαθμό, προσδοκώντας να προσφέρει μια ανεπανάληπτη συνολική εμπειρία αγορών στον επισκέπτη, θέτοντας νέα πρότυπα για το σύνολο της αλυσίδας, αλλά και γενικά για το retail στην Ελλάδα. Τι να πρωτοαναφέρουμε: τους χώρους με 3.200 τμ σε τρία επίπεδα; Την ποικιλία προϊόντων που δεν υπάρχει πουθενά αλλού; Τις ψηφιακές ευκολίες για τους επισκέπτες, όπως την ψηφιακή σήμανση στα προϊόντα και τις ανέπαφες συναλλαγές εκτός ταμείου; Τους εξειδικευμένους χώρους εκδηλώσεων, παιχνιδιού, τεχνολογίας ή τις υπηρεσίες, όπως drive up, same day store pickup; Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Θα πρέπει να το βιώσεις για να δεις τι ακριβώς είναι και τι προσφέρει το νέο Public στο Golden Hall. Δεν είναι κατάστημα, είναι εμπειρία.

Και επειδή τα Public από τότε που γεννήθηκε η ιδέα του brand ήταν πάντα ένας χώρος τεχνολογίας και πολιτισμού, κάθε κατάστημα δεν διαθέτει μόνο απίστευτη ποικιλία σε προϊόντα κάθε είδους, αλλά και ειδικούς χώρους για δραστηριότητες, ψυχαγωγία και διασκέδαση. Το συγκεκριμένο τα έχει όλα: kids area με μεγάλο τραπέζι, οθόνες αφής και παιχνίδια που θα ξετρελάνουν τα παιδιά, gaming zone για τους λάτρεις του computer gaming, πλήρως εξοπλισμένα audio rooms για τους φανατικούς της ποιοτικής μουσικής, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, Euro stage για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και βλέπουν ανελλιπώς τους αγώνες του Euro 2020, αλλά και ένα απίστευτο αναγνωστήριο με την ψηλότερη βιβλιοθήκη στην Ελλάδα η οποία καταλαμβάνει έναν ολόκληρο τοίχο που ξεκινά από το πρώτο επίπεδο και φτάνει μέχρι το τρίτο.

Public και βιβλίο, άλλωστε, πάνε μαζί!

Η χαρά του αναγνώστη

Το βιβλίο ήταν και θα είναι για το Public ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι, αλλά και οι εκδηλώσεις, οι παρουσιάσεις βιβλίων, οι ομιλίες συγγραφέων, τα book awards, τα εργαστήρια και πολλές άλλες δράσεις που έχουν κερδίσει τους απανταχού φίλους του βιβλίου. Το νέο Public στο Golden Hall, φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς και συγκέντρωσης των… βιβλιοφάγων. Διαθέτει το καλύτερο αναγνωστήριο, με άνετους χώρους για να ξεφυλλίσεις τα αγαπημένα σου βιβλία από το πιο ενημερωμένο βιβλιοπωλείο με πάνω από 60.000 βιβλία, ενώ στο χώρο δεσπόζει η ψηλότερη βιβλιοθήκη στη χώρα.

Το νέο Public λοιπόν διαθέτει:

  • Πλήρως ανανεωμένο και ενημερωμένο τμήμα Βιβλίου με πάνω από 60.000 βιβλία και 25.000 μοναδικούς τίτλους βιβλίου
  • Πάνω από 13.000 τίτλους για ενήλικες
  • Πάνω από 6.000 τίτλους για παιδιά
  • Πάνω από 6.000 τίτλους ξενόγλωσσου βιβλίου
  • Ευρεία γκάμα σε όλες τις κατηγορίες κι επιλογές αναγνωστών από το Bookfriends.gr

Ό,τι βιβλίο ψάχνεις, σε όποια κατηγορία, από λογοτεχνία και ταξιδιωτικά, μέχρι επιστήμες και σχολικά, στο νέο Public στο Golden Hall, θα το βρεις και επειδή δεν θα δες να φύγεις, μπορείς να το ξεφυλλίσεις στο αναγνωστήριο, ή να ξεκουραστείς στο μεγάλο lounge που υπάρχει στο ισόγειο του καταστήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή