Απαθανάτισε κάθε καλοκαιρινή βουτιά με μία action camera

Απαθανάτισε κάθε καλοκαιρινή βουτιά με μία action camera

4' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πράγματα μένουν πίσω σου στην παραλία. Μπροστά σου ένα ατέλειωτο γαλάζιο. Δύο, τρία, τέσσερα βήματα και ήδη τα δάχτυλά σου βουλιάζουν στην υγρή άμμο. Ένα άλμα και το αμέσως επόμενο πράγμα που γεμίζει τα μάτια σου, είναι το θαλασσινό αλάτι παρέα με μία υπέροχη εικόνα του βυθού. Το καλοκαίρι είναι γεμάτο από στιγμές σαν κι αυτή, μόνο που για να τις απαθανατίσεις θα χρειαστείς και το κατάλληλο «εργαλείο». Οι action cameras είναι οι φωτογραφικές μηχανές του καλοκαιριού και παράλληλα το αξεσουάρ χωρίς το οποίο δε «λέει» να φύγεις για διακοπές. Εμείς ρίξαμε μια ματιά στην αγορά και σου προτείνουμε τις καλύτερες. Εσύ προλαβαίνεις να κάνεις τα ψώνια σου πριν αρχίσει η άδεια!

DJI Pocket 2

Απαθανάτισε κάθε καλοκαιρινή βουτιά με μία action camera-1

Η DJI Pocket 2 είναι μία «μαγική» πρόταση και υπάρχει λόγος που τη χαρακτηρίζουμε έτσι. Μιλάμε εξ άλλου για τη μικρότερη 4Κ κάμερα με σταθεροποιητή τριών αξόνων που μάλιστα έχει βελτιωθεί στα σημεία προκειμένου να σου προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Διαθέτει πλέον μεγαλύτερο αισθητήρα ανάλυσης 64 MP στις 1/1,7 ίντσες ο οποίος υποστηρίζει και τεχνολογία 4-σε-1 pixel binning για εκπληκτικές φωτογραφίες στα 16 MP. Καταγράφει βίντεο 4K/60fps με HDR, προσφέροντας υποστήριξη για Hybrid Autofocus 2.0, ActiveTrack 3.0 και εκπληκτικό ήχο χάρη στα τέσσερα στρατηγικά τοποθετημένα μικρόφωνά της και τις λειτουργίες Audio Zoom και SoundTrack.

Turbo-X ACT-150

Απαθανάτισε κάθε καλοκαιρινή βουτιά με μία action camera-2

Πέτα τη στην τσάντα σου και έφυγες για διακοπές! Η Turbo-X ACT-150 είναι μία ευέλικτη action camera που θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας -στο βουνό, την παραλία, ακόμα και μέσα στη θάλασσα καθώς είναι αδιάβροχη έως και τα 30 μέτρα. Καταγράφει Full HD βίντεο στα 15 fps με το frame rate να ανεβαίνει στα 30 fps σε ανάλυση 720p ενώ προσφέρει και γεμάτες ολοζώντανα χρώματα φωτογραφίες στα 5 MP. Ο υπερευρυγώνιος φακός της έχει οπτική γωνία 140ο για να μην αφήνει τίποτα απ’ έξω απ’ το πλάνο ενώ η ενσωματωμένη οθόνη των 2 ιντσών θα σου επιτρέψει να προβάλλεις στη στιγμή ό,τι έχεις καταγράψει.

GoPro Hero 8

Απαθανάτισε κάθε καλοκαιρινή βουτιά με μία action camera-3

Ευέλικτη, αξιόπιστη και -πλέον- με άκρως… ενδιαφέρουσα σχέση τιμής/απόδοσης, η GoPro Hero 8 είναι η κάμερα που θα σου επιτρέψει να ζεις τις καλοκαιρινές -και όχι μόνο- διακοπές σου ξανά και ξανά. Τραβά βίντεο 4Κ ανάλυσης στα 60 fps και 1080p στα 240 fps και σε συνδυασμό με το δεύτερης γενιάς σύστημα σταθεροποίησης HyperSmooth θα σου χαρίσει άκρως εντυπωσιακές λήψεις με αξιοπρόσεκτη σταθερότητα. Οι επιπρόσθετες λειτουργίες τύπου TimeWarp 2.0, Boost Mode, SuperPhoto και Improved HDR θα ενισχύσουν ακόμα πιο πολύ τις δημιουργίες σου, ενώ το Night Lapse με υποστήριξη 4K ανάλυσης θα αναλάβει δράση όταν πέσει το σκοτάδι.

GoPro Hero Max

Ίσως η καλύτερη action camera που θα βρεις στην αγορά, είναι κατάλληλη για όσους παίρνουν τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες στα σοβαρά! Η GoPro Hero Max ενσωματώνει τρεις κάμερες σε μία, καθώς είναι σε θέση να τραβήξει βίντεο 360ο σε ανάλυση έως και 6K -και μάλιστα με 30 καρέ/δευτερόλεπτο. Εκμεταλλεύσου το Max HyperSmooth και σε συνδυασμό με την τεχνολογία horizon levelling, κατάγραψε απίστευτα ομαλά κλιπ με τέλειο καδράρισμα. Οι τέσσερις ψηφιακοί φακοί θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αποτυπώσεις τη δράση στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ενώ το reframe θα κάνει την εξαγωγή βίντεο και φωτογραφιών από το app της GoPro στο smartphone σου παιχνίδι.

Turbo-X ACT-460

Απαθανάτισε κάθε καλοκαιρινή βουτιά με μία action camera-4

Με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, η action camera Turbo-X ACT-460 είναι μία εξαίρετη λύση για τις διακοπές. Προσφέρει καταγραφή βίντεο σε 4Κ ανάλυση και τα 60 fps (εναλλακτικά παίξε στα 1080p και 120 fps) ενώ τραβά και φωτογραφίες ανάλυσης 20 MP. Η οθόνη των 2 ιντσών θα σου επιτρέψει να βλέπεις ό,τι «βλέπει» ενώ ο αισθητήρας IMX386 της Sony θα ανταποκριθεί σε κάθε extreme δραστηριότητά σου. Σύνδεσέ τη στο Wi-Fi σου και χειρίσου την άνετα από το smartphone σου (μέσω του app XDV Pro) και παρ’ τη μαζί σου στα μακροβούτια σου καθώς είναι αδιάβροχη σε βάθος έως και 30 μέτρα.

GoPro Hero 9

Απαθανάτισε κάθε καλοκαιρινή βουτιά με μία action camera-5

Brand συνώνυμο των action cameras, η GoPro δε σταματά να αποδεικνύει γιατί είναι σε θέση ισχύος έναντι των ανταγωνιστών της και η Hero 9 αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Διαθέτει νέα οθόνη 1,4 ιντσών στην πρόσοψη για ζωντανή προεπισκόπηση, προκειμένου τα selfie βίντεό σου να είναι πάντα τέλεια με άψογο καδράρισμα. Ο δε χειρισμός της είναι πανεύκολος χάρη στην κύρια οθόνη αφής των 2,27 ιντσών. Το σύστημα σταθεροποίησης HyperSmooth 3.0 χαρίζει τέλεια αποτελέσματα, ενώ η πλειάδα λειτουργιών (HindSight, live streaming, webcam, Night Lapse κ.α.) θα σου λύσει τα χέρια ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις.

Turbo-X ACT-201

Απαθανάτισε κάθε καλοκαιρινή βουτιά με μία action camera-6

Ο τέλειος σύντροφος για το καλοκαίρι, η Turbo-X ACT-201 προσφέρει δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ/30fps με υποστήριξη Time Lapse και φωτογραφίες στα 16 MP με HDR, έχοντας έτσι όλο το «πακέτο» προκειμένου οι φετινές σου διακοπές να σου μείνουν… αξέχαστες στην κυριολεξία. Υποστηρίζει Wi-Fi για άνετο έλεγχο μέσω smartphone, εναλλακτικά εκμεταλλεύσου τη φωτεινή οθόνη 2 ιντσών για να κάνεις τη δουλειά σου. Η ACT-201 είναι εξοπλισμένη με τον αισθητήρα IMX179 Exmor R της Sony, διαθέτει υπερευρυγώνιο φακό 170ο και είναι αδιάβροχη σε βάθος 30 μέτρων. Συνοδεύεται από δεύτερη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 1050 mAh.

DJI Osmo Pocket

Αν ψάχνεις μία συμπαγή πρόταση που θα… πετάξεις στην τσάντα σου φεύγοντας για την παραλία, μόλις τη βρήκες. Η DJI Osmo Pocket είναι η μικρότερη 4Κ κάμερα και μάλιστα έρχεται με σταθεροποιητή τριών αξόνων προκειμένου να αποτυπώσει κάθε σου καλοκαιρινή περιπέτεια με εκπληκτική ομαλότητα. Διαθέτει αισθητήρα 1/2,3 ιντσών, ανάλυσης 12 MP και με μέγεθος pixel 1,55 μm, έχοντας τη δυνατότητα να καταγράψει 4Κ βίντεο -διάρκειας έως και 140 λεπτών με μία μόνο φόρτιση. Η ειδική λαβή της προσφέρει άνετο και σταθερό κράτημα ενώ το βάρος των 116 γραμμαρίων κάνει τη χρήση της παιχνίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή