Η BSK LOGISTICS στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές

Η BSK LOGISTICS στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές

H BSK LOGISTICS θέλοντας να συνδράμει δυναμικά και ουσιαστικά στην διευκόλυνση των χιλιάδων συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα έχει διαθέσει και συνεχίζει να διαθέτει αφιλοκερδώς το σύνολο του στόλου της για την μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης

2' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H BSK LOGISTICS θέλοντας να συνδράμει δυναμικά και ουσιαστικά στην διευκόλυνση των χιλιάδων συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πελοπόννησο, Εύβοια) έχει διαθέσει και συνεχίζει να διαθέτει αφιλοκερδώς το σύνολο του στόλου της για την μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης, ειδών φαρμακευτικών, τροφίμων, ρούχων, ειδών ιματισμού, νερών και ότι άλλο απαιτηθεί. Παράλληλα, διαθέτει οχήματα και για την διάσωση και μεταφορών ζώων από τα καμένα εδάφη προς ασφαλή καταφύγια ή κτηνιατρικές μονάδες.

Μέχρι σήμερα έχουμε διανύσει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, και περισσότερα από 60 οχήματά μας έχουν μεταφέρει είδη πρώτης ανάγκης στα καμένα χωριά:

  • του Ν. Ηλείας (Ηράκλεια, Χελιδόνι, Πελόπιο, κ.α) σύμφωνα με την καθοδήγηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Humanity Greece και της Act4Peloponnisos, τις οποίες θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά στο Γύθειο, (στο Δημαρχείο και το Λύκειο Γυθείου) με την καθοδήγησης της Act4Peloponnisos και της Κας Γεωργίας Παράσχο
  • στην Εύβοια στην Χαλκίδα και το Μαντούδι, με την καθοδήγησης της Act4Evoia
  • στους πυροσβέστες στην Βαρυμπόμπη, για την ελάχιστη κάλυψη των τεράστιων αναγκών τους

Παράλληλα, Έχουμε συλλέξει προϊόντα στις αποθήκες μας στην Θεσσαλονίκη τα οποία μεταφέρονται στην Αθήνα για να προσφερθούν στους Πυρόπληκτους σε όλη την Ελλάδα.

Παραλαμβάνουμε είδη πρώτης ανάγκης από όπου μας ζητηθεί. Τον μεγαλύτερο όγκο τον έχουμε παραλάβει από την Αθήνα , από την HUMANITY GRΕΕCE, ( Αριστοφάνους 12 Αθήνα) την οποία θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τον πολύ μεγάλο όγκο ειδών πρώτης ανάγκης που κατάφερε να συγκεντρώσει σε τόσο μικρό διάστημα.

Την Τρίτη το πρωί έχουμε προγραμματίσει μεγάλη αποστολή προς τα καμένα της Εύβοιας, με μια κίνηση εθελοντισμού του Αλέξανδρου Κοψιάλη και του Δημήτρη Φιντιρίκου, και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και τους τοπικούς φορείς της Εύβοιας, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε μικρό μέρος από τις τεράστιες ανάγκες των κατοίκων των καμένων χωριών και οικισμών. Υπολογίζουμε πως περισσότερα από 30 Van και Mini Van θα μεταφέρουν το υλικό που έχει συγκεντρωθεί.

Όποιος θέλει να συνδράμει σε αυτό το έργο, τον παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο 6981999130 ή στο προφίλ μας στο Facebook BSKlogistics και Instagram bsklogisticsgr. Υγειονομικό υλικό, κρέμες εγκαυμάτων, είδη πρώτης ανάγκης, Νερά, τρόφιμα είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα. Μπορούν να συγκεντρωθούν και στις αποθήκες μας στην Παλλήνη Αττικής.

Επίσης, όπου απαιτούνται μεταφορικά μέσα για μεταφορά ζώων σε ασφαλή μέρη, όπου και αν είναι αυτά, παρακαλώ ενημερώστε μας να συνεισφέρουμε. Ήδη έχουμε συνεισφέρει στην διάσωση αρκετών ζώων και στην ασφαλή μεταφορά τους, γεγονός που μας γεμίζει με τεράστια χαρά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν συμβάλλει στο τεράστιο αυτό εγχείρημα, και τους δεκάδες εθελοντές μας οι οποίοι πραγματικά από τις πρώτες πρωινές ώρες ως μετά τα μεσάνυχτα βρίσκονται στον δρόμο για τα παραδώσουν τα είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους. Χωρίς ίχνος
κούρασης, μόνο με ένα χαμόγελο και την προσδοκία ότι η βοήθεια και η παρουσία τους θα δώσει δύναμη και ένα μήνυμα Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης στους ανθρώπους που βιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών.

Ελπίζουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα, και να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Η αλληλεγγύη είναι το μεγαλύτερο αγαθό που μπορούμε να δώσουμε αυτές τις ημέρες.

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους εθελοντές και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, που δείχνουν ότι οι Έλληνες στα δύσκολα είμαστε ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

Ελπίζουμε η προσπάθειά μας να απαλύνει τον πόνο των πληγέντων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή