ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Solotica

Η Solotica εδρεύει στην Βραζιλία με εμπειρία πολλών δεκαετιών, και είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες έγχρωμων φακών επαφής.

Solotica

Οι ιδιαίτεροι χρωματισμοί και η χρωματική απόδοση των φακών επαφής, τα τελευταία χρόνια τους έχουν κατατάξει από τις πρώτες επιλογές στον κόσμο στην κατηγορία των έγχρωμων φακών επαφής. Η Solotica ικανοποιεί όλους τους χρήστες φακών επαφής με επιλογές σε ημερήσιους, μηνιαίους, τριμηνιαίους αλλά και ετήσιους φακούς επαφής. Με χρωματικές επιλογές πάνω από 10 στους μηνιαίους, 6 στους τριμηνιαίους, 5 στους ημερήσιους αλλά και πάνω 30 στους ετήσιους φακούς επαφής δεν υπάρχει χρήστης φακών επαφής που να μην βρει το αγαπημένο του χρώμα. Είναι διαθέσιμοι και με βαθμούς μυωπίας/ υπερμετρωπίας και στην κατηγορία των ετήσιων φακών φτάνουν ακόμα και μέχρι -20.00D συμπεριλαμβανομένων και φακών επαφής με αστιγματισμό. Βρείτε τα συνεργαζόμενα οπτικά καταστήματα στο www.solotica.gr αλλά και στο Instagram.

Μάθετε περισσότερα για τους φακούς επαφής της εταιρίας Solotica σε ένα από τα καταστήματα Lenshop σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη.