Ο ΣΕκΒ βραβεύει τις «Βιβλιοδρομίες» στο Ζάππειο

Ο ΣΕκΒ βραβεύει τις «Βιβλιοδρομίες» στο Ζάππειο

Τιμητική εκδήλωση για τις «Βιβλιοδρομίες», τον μεγαλύτερο θεσμό μαθητικής φιλαναγνωσίας σε Ελλάδα, Κύπρο και Απόδημο Ελληνισμό διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τιμητική εκδήλωση για τις «Βιβλιοδρομίες», τον μεγαλύτερο θεσμό μαθητικής φιλαναγνωσίας σε Ελλάδα, Κύπρο και Απόδημο Ελληνισμό διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου, την Παρασκευή ώρα 19:30, στην κεντρική σκηνή «Ιωάννης Καποδίστριας» στο Ζάππειο. Για την πολυετή προσφορά στην καλλιέργεια και την προώθηση της μαθητικής φιλαναγνωσίας θα βραβευθούν τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα που τον διοργανώνουν επί 24 συναπτά έτη. 

Ομιλητές θα είναι οι: Ελευθέριος Γείτονας (Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα), Μαρία Ανδρικοπούλου (συγγραφέας), Αγγελική Δαρλάση (συγγραφέας), Γιώργος Παναγιωτάκης (συγγραφέας), μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στις Βιβλιοδρομίες.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός Γιώργος Κιούσης.

Πέρυσι η θεματική ενότητα ήταν αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση 1821-2021 και εφέτος στα 100 χρόνια απο την  Μικρασιατική Καταστροφή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:  https://www.geitonas.edu.gr/tauiota-epsilon943nualphaiota-omicroniota-betaiotabetalambdaiotaomicrondeltarhoomicronmu943epsilonsigmaf.html

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή