Back to University 2021: Απόκτησε το τέλειο φοιτητικό σπίτι με μοναδικές προσφορές

Back to University 2021: Απόκτησε το τέλειο φοιτητικό σπίτι με μοναδικές προσφορές

2' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτέλους ξεκινά η φοιτητική σου ζωή! Μία δύσκολη και κουραστική χρονιά έφτασε στο τέλος της και τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Σίγουρα θα είσαι γεμάτος ενθουσιασμό για το νέο σου ξεκίνημα, αλλά θα έχεις και αρκετό άγχος μέχρι να μπουν όλα σε μία σειρά. Για αυτό το Public, όπως κάθε χρόνο, είναι δίπλα σου για να σε εξοπλίσει με όλα τα απαραίτητα που χρειάζεσαι για το φοιτητικό σου σπίτι. Ας δούμε μερικές προτάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στο καλάθι σου.

Αρχικά, στη ζωή σου ως φοιτητής ένα από τα πράγματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της καθημερινότητας σου είναι ο καφές! Άρα το πρώτο που χρειάζεται να έχεις στο σπίτι σου είναι μία καφετιέρα. Με την καφετιέρα φίλτρου Izzy, θα απολαμβάνεις γρήγορα και εύκολα το καφεδάκι σου, μόνος ή και με την παρέα. Το ιδιαίτερο αυτής της καφετιέρας είναι ότι χάρη στην τεχνολογία Aroma Control μπορείς να επιλέξεις πόσο δυνατό θέλεις τον καφέ σου! Το επόμενο απαραίτητο που χρειάζεσαι, είναι μία τοστιέρα. Χωρίς τοστιέρα δεν πας πουθενά. Μα πρωινό, μα μεσημεριανό, μα βραδινό, το τοστ είναι πάντα και παντού. Επίλεξε λοιπόν την τοστιέρα της Singer και θα μπορείς να ψήσεις τα τοστάκια σου γρήγορα και εύκολα, αφού έχει ισχύ 700W και οι πλάκες είναι αντικολλητικές οπότε καθαρίζουν μπαμ μπαμ. 

Back to University 2021: Απόκτησε το τέλειο φοιτητικό σπίτι με μοναδικές προσφορές-1

Πάμε τώρα στο κομμάτι του φαγητού. Στη φοιτητική ζωή, παίζει από τη μία το έτοιμο φαγητό αλλά παίζει και το σενάριο της μαγειρικής στο σπίτι. Μπορεί να φτιάχνεις μόνος κάτι να φας, ή να μαζεύεστε με το παρεάκι ή να έχεις καλέσει το αμόρε για ρομαντικό δείπνο. Σε όλα αυτά χρειάζεσαι οπωσδήποτε μία κουζίνα, και επειδή γνωρίζουμε πως οι ηλεκτρικές κουζίνες έχουν ένα κόστος, στο Public μπορείς να βρεις την ηλεκτρική κουζίνα United σε τιμή ευκαιρία. Η κουζίνα αυτή είναι ενεργειακής κλάσης Α, περιλαμβάνει φούρνο με χωρητικότητα 65 λίτρα και πέντε λειτουργίες ψησίματος (με αέρα και γκριλ). Επιπλέον έχει 4 εστίες και από κάτω έχει συρτάρι για να τοποθετείς τα μαγειρικά σου σκεύη.  Μιλώντας για μαγειρικά σκεύη, προφανώς και κάποια βασικά πρέπει να τα αγοράσεις. Τσέκαρε το πολύ οικονομικό αλλά ποιοτικό σετ με πέντε μαγειρικά σκεύη από την Izzy το οποία θα καλύψει τις βασικές σου ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα, το σετ περιλαμβάνει μία κατσαρόλα, ένα κατσαρολάκι γάλακτος, και ένα τηγάνι, όλα αντικολλητικά και χωρίς PFOA. Βέβαια εντάξει, επειδή και η μαμά μία στο τόσο θα σε εξοπλίζει με ταπεράκια γεμάτα φαγητό, πολλές φορές το μόνο που θα χρειάζεσαι θα είναι να μπορείς να ζεσταίνεις το φαγητό σου στα γρήγορα. Όποτε, όπως καταλαβαίνεις, ένας φούρνος μικροκυμάτων σου είναι πολύτιμος.

Τέλος, μία συσκευή που θα διευκολύνει πάρα πολύ την καθημερινότητα σου, είναι το πλυντήριο ρούχων. Το πλυντήριο είναι απαραίτητο στο φοιτητικό σου σπίτι, αφού αποτελεί μία οικολογική λύση και παράλληλα σε συμφέρει οικονομικά και πρακτικά. Το πλυντήριο της Omnys, έχει χωρητικότητα 7kg και είναι ενεργειακής κλάσης A. Δεν κάνει θόρυβο και διαθέτει οθόνη από την οποία μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 12 προγράμματα τα οποία θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σου, είτε για βαθύ καθαρισμό, είτε για ένα ελαφρύ πλύσιμο. Το πλυντήριο είναι μία συσκευή στην οποία πρέπει να επενδύσεις, γιατί πέρα από την τεράστια άνεση που θα σου παρέχει στη φοιτητική σου ζωή, θα σου μείνει και για τα επόμενα χρόνια.

Όπως καταλαβαίνεις, με τη βοήθεια το Public θα μπεις στο νέο σου σπίτι, πλήρως εξοπλισμένος αφού στα ράφια του θα βρεις από ό,τι χρειάζεσαι, από είδη τεχνολογίας, μέχρι και συσκευές και έπιπλα για το σπίτι!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή