“Petdemonium” στο The Creatures από το Comotirio

“Petdemonium” στο The Creatures από το Comotirio

Μια ιδέα που έχει επιμεληθεί το εικαστικό σχήμα COMOTIRIO.

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

PETDEMONIUM

@ The Creatures by COMOTIRIO 

Ο Ακταίων ήταν θαυμαστός κυνηγός ο οποίος είχε 50 λαγωνικά. Κάποια μέρα ο Ακταίωνας έσκυψε να πιεί νερό με τα σκυλιά του σε μια πηγή του Κιθαιρώνα. Όμως εκεί λουζόταν η θεά Άρτεμις και άθελά του την είδε γυμνή. Η θεά εξοργίστηκε και τον μεταμόρφωσε σε ελάφι, ενώ διέταξε τα σκυλιά να τον κατασπαράξουν. Όταν τα ζώα συνήλθαν από τη θεϊκή τύφλωση-μέθη, αναζητούσαν απεγνωσμένα τον αφέντη τους, ώσπου οι θεοί τα λυπήθηκαν και έφτιαξαν ένα ομοίωμα του Ακταίωνα για να τον βλέπουν και να παρηγορούνται.

Στο Πάνθεον του „The Creatures“ πραγματώνεται η λατρεία του κτηνΟΜΟΡΦΟΥ και του μειξογενούς. Τα μειξογενή όντα, διαθέτοντας φύση μεικτή, αποτελούν ετερόκλητες, φρικιαστικά όμορφες οντότητες. Στις 19 Δεκεμβρίου ο δρόμος θα είναι ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα. Το μόνο σίγουρο, δεν θα παραμεληθεί κανένα: θα καλλωπιστούν όλα τους ως τερατΟΜΟΡΦΑ.

Καλλιτεχνικές συμμετοχές: Σπύρος Αγγελόπουλος, Εριφύλη Βενέρη, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, Στάθης-Αλέξανδρος Ζούλιας, Γιάννης Οικονομίδης, Περικλής Πραβήτας, Θάλεια Ραυτοπούλου, Νάιρα Στεργίου

Ιδέα-επιμέλεια: COMOTIRIO

Πού: The Creatures Pet Shop & Grooming, Λ. Μεσογείων 176, 15561 Χολαργός

Πότε: Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, 18.00 – 22.00 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή