To ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ άνοιξε το νέο του εστιατόριο SENTA στην πιο κοσμοπολίτικη Στοά της Αθήνας

To ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ άνοιξε το νέο του εστιατόριο SENTA στην πιο κοσμοπολίτικη Στοά της Αθήνας

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2021, το «Δειπνοσοφιστήριον» υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες στην κοσμοπολίτικη στοά Σπύρου Μήλιου στο κέντρο της Αθήνας, στα λαμπερά εγκαίνια του «Senta» του νέου ιαπωνικού εστιατορίου. Σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Πολιτικής και των Τεχνών έδωσαν το παρόν, απολαμβάνοντας μια βραδιά που ανέδυε άρωμα ιαπωνίας.

To ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ άνοιξε το νέο του εστιατόριο SENTA στην πιο κοσμοπολίτικη Στοά της Αθήνας-1
Executive Chef Νίκος Πολιτάκος

Τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πρόληψη μετάδοσης της COVID-19, οι φίλοι του «Δειπνοσοφιστήριον» είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε έναν χώρο διαμορφωμένο με zen, λιτές & minimal αρχιτεκτονικές γραμμές που τους ταξίδεψε στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Ο master της ιαπωνικής κουζίνας, Νίκος Πολιτάκος και η πολυτάλαντη ομάδα του προσέφεραν στους καλεσμένους υπέροχες ιαπωνικές γεύσεις παντρεύοντας φίνα υλικά με υψηλό αισθητικό κριτήριο και πρωτοποριακή τεχνογνωσία: signature rolls, hosomaki, nigiri, sake tataki, ebi tempura, gyu katsu sando αλλά και παραδοσιακό shiromi oshizushi ήταν μόνο κάποιες από αυτές. Οι οινικές επιλογές του Άρη Σκλαβενίτη, τα cocktail με την υπογραφή των Baba au Rum και το παραδοσιακό ιαπωνικό sake ενέτειναν την ευχάριστη ατμόσφαιρα της βραδιάς, που επένδυσε μουσικά η VIP Parties.

To ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ άνοιξε το νέο του εστιατόριο SENTA στην πιο κοσμοπολίτικη Στοά της Αθήνας-2

To «Senta» είναι ένα ακόμη βήμα που έρχεται να ενισχύσει τη δυναμική παρουσία του «Δειπνοσοφιστήριον» στον χώρο του fine dinning, προσθέτοντας στο portfolio του ένα ακόμη εστιατόριο που φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς, χαρίζοντας αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες σε όσους επιλέξουν να το επισκεφθούν.

Ραντεβού λοιπόν, στο κέντρο ή αλλιώς στο «Senta». Έτσι κι αλλιώς, ο προορισμός είναι ένας, μοναδικός & βρίσκεται στην καρδιά της Πρωτεύουσας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή