Ξεκίνησε το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Ξεκίνησε το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Τετάρτη 8 έως Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεκίνησε η κορυφαία Ναυτική έκθεση, ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΘΗΝΩΝ.

Η πρώτη μέρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η έκθεση πιο ανανεωμένη από ποτέ υποδέχθηκε πλήθος κόσμου που αναζητούν την προσιτή πολυτέλεια και μοναδικές στιγμές στη θάλασσα.

Από την Τετάρτη 8 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιείται το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών. Το ναυτικό γεγονός της χρονιάς επιστρέφει σε μεγαλύτερο και πιο αναβαθμισμένο χώρο αντάξιο του κύρους του, στο Metropolitan Expo.

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων και γνωστότερων ονομάτων της αγοράς, νέων εταιρειών, νέων σκαφών με ανανεωμένη αισθητική η έκθεση επανέρχεται ψηλά, εκεί όπου ανήκει.

25,000 τ.μ. γεμάτα με όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή στη θάλασσα απολαυστική.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες δηλώνουν έτοιμες να υποδεχτούν σε ένα μοντέρνο και υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο τους λάτρεις του σκάφους, της θάλασσας, του ψαρέματος και των θαλάσσιων sport, παρουσιάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από μια ευρεία γκάμα και αριθμό εντυπωσιακών σκαφών, αξεσουάρ, θαλάσσιων μηχανών και πολλών άλλων προϊόντων που κάνουν τη ζωή στη θάλασσα ακόμα πιο απολαυστική.

Ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών που ήδη επισκέφθηκε από την πρώτη μέρα και αναμένεται και τις επόμενες να τιμήσει με την παρουσία του το Ναυτικό αυτό event, θα ζήσει την εμπειρία και την ατμόσφαιρα της καλύτερης και πιο αναβαθμισμένης έκθεσης των τελευταίων ετών.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενδυναμώνοντας το στίγμα πως ο κλάδος συνεχίζει την εντυπωσιακή του ανάπτυξη, καθώς η επιστροφή στη θάλασσα ζωή είναι γεγονός!

Ωράριο έκθεσης:

Καθημερινές: 15.00-21.00
Σαββατοκύριακο: 10.00-21.00

Τιμή εισόδου: 6 ευρώ

Είσοδος στην έκθεση: Lobby 2

H είσοδος στην έκθεση ισχύει με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση: https://athensboatshow.gr/el/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή