Η Europ Assistance Greece και η LeasePlan Hellas, ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Europ Assistance Greece και η LeasePlan Hellas, ενώνουν τις δυνάμεις τους

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Europ Assistance Greece και η LeasePlan Hellas, έχοντας στο επίκεντρο της λειτουργίας τους τις ανάγκες των πελατών τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την εισαγωγή των κατόχων οχημάτων leasing σε μια νέα εποχή εξυπηρέτησης, μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας Pick Up & Drop, για ανέπαφη παραλαβή και παράδοση οχήματος.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι οχημάτων leasing της LeasePlan Hellas που δικαιούνται την παροχή οχήματος αντικατάστασης βάσει συμβολαίου, έχουν τη δυνατότητα μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας να παραλάβουν και να παραδώσουν το όχημά τους (σε χρόνο και τόπο που εκείνοι επιθυμούν) μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της Europ Assistance Greece, χωρίς καμία μετακίνηση και χάσιμο χρόνου.

Με απόλυτα ξεκάθαρα βήματα, με λήψεις ειδοποιήσεων και φωτογραφιών σε κάθε στάδιο της παραλαβής και παράδοσης, καθώς και πληροφόρηση για την εξέλιξη της πορείας και των εργασιών στο όχημα, η Europ Assistance Greece ψηφιοποίησε πλήρως την εμπειρία του χρήστη. Χάρη στη νέα υπηρεσία Pick Up & Drop ο κάτοχος του οχήματος, µε αξιόπιστο και απόλυτα ασφαλή τρόπο, απολαμβάνει περισσότερο προσωπικό και ποιοτικό χρόνο, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και αποστάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι το εξειδικευμένο προσωπικό της Europ Assistance Greece ακολουθεί πιστά το υποχρεωτικό πρωτόκολλο ενεργειών υγιεινής (με μέτρα προστασίας τόσο κατά την παραλαβή όσο και κατά την παράδοση) υποσχόμενη μια COVIDfree υπηρεσία. Αντιστοίχως, η LeasePlan Hellas εισπράττει ήδη τα οφέλη της καλύτερης οργάνωσης εργασιών, της αποφυγής συνωστισμού στους χώρους της και φυσικά της ενίσχυσης της πιστότητας των πελατών της.

You Live… We Care!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή