The Homes Developments παρουσιάζει το νέο κτίριο πολυτελών κατοικιών στη Γλυφάδα

The Homes Developments παρουσιάζει το νέο κτίριο πολυτελών κατοικιών στη Γλυφάδα

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Gaia Residences

H εταιρεία THE HOMES DEVELOPMENTS προχωράει στην ανάπτυξη οικιστικών ακινήτων στα Νότια Προάστια (Γλυφάδα, Βούλα) με καινοτόμες μεθόδους στον τομέα της βιωσιμότητας.

Με πρωτοποριακό σχεδιασμό και με γνώμονα τόσο την υψηλή ποιότητα κατασκευής όσο και την άνεση στην καθημερινότητα, το Gaia Residences εναρμονίζει τους κατοίκους του με την τεχνολογία και το οικοσύστημα της περιοχής.

Το Gaia Residences είναι ένα συγκρότημα πέντε πολυτελών μεζονετών και διαμερισμάτων, στην περιοχή της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο κέντρο της Γλυφάδας.

The Homes Developments παρουσιάζει το νέο κτίριο πολυτελών κατοικιών στη Γλυφάδα-1

Με όνομα-σύμβολο της ‘’Μητέρας Γης’’ από την Ελληνική Μυθολογία και έχοντας μια μοναδική αρχιτεκτονική σχεδίαση και γήινα χρώματα, το Gaia Residences βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την ήσυχη και πράσινη γειτονιά της οδού Πηνειού.

Ο νοτιοανατολικός προσανατολισμός του κτιρίου εξασφαλίζει τη βέλτιστη έκθεση στο φυσικό φως, με τα μεγάλα ανοίγματα και τα ευρύχωρα μπαλκόνια να προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Το οικόπεδό διαθέτει πηγάδι τo οποίο θα χρησιμοποιηθεί για άρδευση και τροφοδότηση των πισινών, μειώνοντας δραστικά την κατανάλωση νερού. To Gaia Residences θα έχει επίσης δείκτη ενεργειακής απόδοσης Α++, άφθονο πράσινο, και φωτοβολταϊκά συστήματα.

Σε κάθε όροφο, οι ιδιωτικές πισίνες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ευθυγραμμίζονται τέλεια με το ηλιοβασίλεμα και το μπλε της θάλασσας.

The Homes Developments παρουσιάζει το νέο κτίριο πολυτελών κατοικιών στη Γλυφάδα-2

Διαρρύθμιση του Gaia Residences

Το ισόγειο αποτελείται από δύο μεζονέτες τεσσάρων υπνοδωματίων. Η κάθε μια αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, με το δικό τους αποκλειστικό κήπο, μεγάλες πισίνες και playroom.     

Ο πρώτος και δεύτερος όροφος είναι διαμορφωμένοι ως οροφοδιαμερίσματα τριών υπνοδωματίων, με εργονομικό σχεδιασμό. Διαθέτουν open-space καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα που ανοίγουν πλήρως στις μεγάλες βεράντες και σε συνδυασμό με τον προσανατολισμό τους προς το ηλιοβασίλεμα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.

Το κτίριο ολοκληρώνεται από ένα μοναδικού σχεδιασμού Ρετιρέ (Penthouse) που εκτείνεται σε 2 επίπεδα και αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας. Το glass-floor της πισίνας καθρεπτίζεται στο καθιστικό και το μοναδικό roof-garden προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.      

Με stateoftheart σχεδιασμό που ταυτόχρονα προσφέρει ένα πράσινο και γαλήνιο περιβάλλον διαβίωσης, το Gaia Residences είναι πολλά περισσότερα από ένα μέρος για να ζει κανείς…

Ταυτότητα έργου:

  • Developer: The Homes Developments AE
  • Ομάδα σχεδιασμού και κατασκευής: SON Architectural Construction (Στέφανος Νίκογλου, Γιώργος Λαμπίρης)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή