H Κωτσόβολος ανταμείβει τους ανθρώπους της για την πολύτιμη συμβολή τους στα αποτελέσματα της εταιρείας

H Κωτσόβολος ανταμείβει τους ανθρώπους της για την πολύτιμη συμβολή τους στα αποτελέσματα της εταιρείας

Οικονομική επιβράβευση συνολικής αξίας €3.4εκ, αύξηση ελάχιστου εισαγωγικού μισθού και εκχώρηση μετοχών σε όλους τους ανθρώπους της.

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κωτσόβολος σε συνέχεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της για την οικονομική χρήση 2021-2022 και αναγνωρίζοντας συνεχώς την αξία της συλλογικής προσπάθειας των εργαζομένων της, η οποία αποτέλεσε το σημαντικότερο πυλώνα της επιτυχίας της και αυτήν τη χρονιά, προχώρησε σε μία σειρά πρωτοβουλιών μέσα στο έτος, με στόχο την οικονομική ενδυνάμωση όλων των ανθρώπων της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αύξησε τον ελάχιστο εισαγωγικό μισθό των νεοεισερχόμενων εργαζομένων της από €760, στα 830, ενώ για το 2021-2022, επιπλέον προχώρησε σε αυξήσεις αμοιβών σε 1662 άτομα συνολικής αξίας 1.7εκ. Παράλληλα η εταιρεία, θέλοντας να αναγνωρίσει έμπρακτα τις προσπάθειες όλων όσοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης κατάφεραν να ανταποκριθούν στις συνεχώς αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και της ελληνικής αγοράς, επιβράβευσε τους ανθρώπους της με bonus συνολικής αξίας €3.4εκ, με το μεγαλύτερο μέρος του να παραχωρείται στους εργαζόμενους της 1ης γραμμής.

Τέλος, μέσα από το πρόγραμμα Δωρεάν Διάθεσης Μετοχών του ομίλου Currys plc. που ανήκει η εταιρεία, όλοι οι άνθρωποι της Κωτσόβολος είναι ταυτόχρονα και μέτοχοι της Currys plc., αφού έχουν εκχωρηθεί μέχρι στιγμής δωρεάν μετοχές σε όσους εργάζονται παραπάνω από 12 μήνες στην εταιρεία, οι οποίες ανέρχονται στα 3.9εκ.*

Η Κωτσόβολος, πρόσφατα διακρίθηκε ως «Retailer of the Year 2021», ενώ  πιστοποιήθηκε  ως «Great Place to Work», καθώς σύμφωνα με τη Glint, ανήκει στο 25% των καλύτερων εταιρειών παγκοσμίως, που έχουν διακριθεί για το εργασιακό τους περιβάλλον. Με γνώμονα τόσο τη συνεχή ανάπτυξή της, όσο και την εξέλιξη των ανθρώπων της, η εταιρεία δεσμεύεται στη συνεχή, έμπρακτη αναγνώρισή τους και υπόσχεται πρωτοβουλίες με στόχο μία Καλύτερη ζωή για όλους!

*Με ημερομηνία ισοτιμίας 28/07/22

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή