Συνεργασία Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και myPOS για ανέπαφες δωρεές

Συνεργασία Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και myPOS για ανέπαφες δωρεές

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χρηματοοικονομική τεχνολογία έχει κάνει μεγάλη διαφορά στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι πληρώνουν και οι επιχειρήσεις δέχονται πληρωμές. Χάρη στους οργανισμούς FinTech, οι έμποροι αυτές τις μέρες μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους σε δευτερόλεπτα και να τα χρησιμοποιήσουν αμέσως. Τώρα, μια FinTech βοηθά τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να κάνουν το ίδιο.

Συνεργασία Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και myPOS για ανέπαφες δωρεές-1

H Ευρωπαϊκή FinTech myPOS έχει συνεργαστεί με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος με σκοπό τη διευκόλυνση της διαδικασίας των δωρεών, μέσω καρτών, για άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα κεφάλαια. Η myPOS είναι γνωστή ως η πρώτη και μοναδική FinTech στην Ευρώπη, που προσφέρει στους πελάτες της άμεση πρόσβαση σε όλα τα χρήματα που προέρχονται από πληρωμές με κάρτες στα myPOS τερματικά, αλλά και online. Η εταιρεία προσφέρει πολλά σύγχρονα εργαλεία πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων και παραδοσιακών τερματικών POS και τώρα έχει δωρίσει μερικά από αυτά τα τερματικά για να βοηθήσει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος να δημιουργήσουν τα δικά τους ηλεκτρονικά σημεία δωρεών.

Τα σημεία είναι επιλεγμένα καταστήματα Jumbo και Starbucks στην Αθήνα και δέχονται πληρωμές- δωρεές μέσω καρτών, smartphones και φορητών συσκευών NFC.

Δείτε το σχετικό video εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή