Athens Negotiations Tournament

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά με δυνατές αναμετρήσεις, έντονα συναισθήματα και «last minute deals!».

Το Athens Negotiations Tournament, αποτελεί τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαπραγματεύσεων για φοιτητές και φοιτήτριες προπτυχιακών, μεταπτυχιακών ή διδακτορικών σπουδών στην Ελλάδα και την Κύπρο. Διοργανώνεται από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ο.Δ.Ε.) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.) με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή Δρ. Ηλία Καπουτσή και με τη σημαντική συμβολή φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος.

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, τριμελείς ομάδες φοιτητών καλούνται να αναμετρηθούν σε ζητήματα διαπραγμάτευσης του επιχειρησιακού και ευρύτερου περιβάλλοντος, με στόχο την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δεξιότητας, αλλά και την ενίσχυση άλλων δεξιοτήτων όπως η κριτική σκέψη, η ομαδικότητα, η επικοινωνία και η στρατηγική.

Φέτος, αφουγκραζόμενοι τη δίψα όλων για πλούσιες εμπειρίες και κοινωνική επαφή, το Athens Negotiations Tournament 2023 εμπλουτίζεται με περισσότερες δράσεις ξεκινώντας με την πραγματοποίηση ενός μοναδικού Pre-Event. Δυναμικά Panel Discussions από επαγγελματίες και καταξιωμένα στελέχη με θέμα τις real life διαπραγματεύσεις, Networking με εταιρείες, αλλά και ένα βιωματικό Workshop για την κατάλληλη προετοιμασία των υποψηφίων συμμετεχόντων, αλλά και για όλους τους ενδιαφερόμενους, θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή «διαπραγματευτική» ατμόσφαιρα.

Το Pre-Event του ΑΝΤ 2023 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σεράφειου Δήμου Αθηναίων, την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν τόσο δια ζώσης, προκειμένου να λάβουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όσο και εξ αποστάσεως. Επίσης, αν και όχι υποχρεωτική, η παρουσία των υποψηφίων στο Pre-Event θα προσμετρηθεί θετικά για τη συμμετοχή τους στο ΑΝΤ2023. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο Pre-event – A.N.T (aueb.gr) ή επισκέπτοντας την ιστοσελίδα του Athens Negotiations Tournament στον τομέα του ANT 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείστε όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ant.aueb.gr και τους ομώνυμους λογαριασμούς του διαγωνισμού στα Social Media.

Η ομάδα του ΑΝΤ2023 σας περιμένει στο φετινό τραπέζι διαπραγμάτευσης για ένα ακόμη όμορφο ταξίδι!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή