Το efood επίσημος συνεργάτης προγράμματος βιωματικής εκμάθησης του Harvard Business School

Το efood επίσημος συνεργάτης προγράμματος βιωματικής εκμάθησης του Harvard Business School

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, υποδέχτηκε στο χώρο των γραφείων του, στην Αθήνα, για μια εβδομάδα, μία ομάδα φοιτητών από το Harvard Business School, στο πλαίσιο του πανεπιστημιακού μαθήματος ‘FIELD Immersion’. Το efood αποτελεί έναν από τους 171 συνεργάτες του προγράμματος FIELD Immersion Project, το οποίο υλοποιεί παγκοσμίως το Harvard Business School. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιείται μέσω συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, ενώ μέχρι σήμερα έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 1.000 φοιτητές στις εγκαταστάσεις τους.

Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Harvard Business School, δίνοντας την ευκαιρία σε μία ομάδα φοιτητών να βιώσουν και να δουν από κοντά μία πραγματική εργασιακή εμπειρία στην Ελλάδα. Οι φοιτητές, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, συγκέντρωσαν εμπειρίες και γνώσεις τις οποίες θα ήταν αδύνατο να συλλέξουν από μία αίθουσα διδασκαλίας”, δήλωσε η Θέτις Γούλιου, COO, efood.

Το πρόγραμμα μελέτης πεδίου, FIELD Immersion, έχει σχεδιαστεί με στόχο την ενίσχυση και την ανάπτυξη των ικανοτήτων των φοιτητών, να διαχειρίζονται και να λειτουργούν αποτελεσματικά σε διαφορετικά επιχειρηματικά πλαίσια και συνθήκες. Η συνεργασία των φοιτητών με τα στελέχη του efood, ξεκίνησε τους προηγούμενους μήνες, εξ αποστάσεως και συνεχίστηκε με τη φιλοξενία τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα. Κατά την παραμονή τους, οι φοιτητές είχαν ως στόχο να σχεδιάσουν καινοτόμες υπηρεσίες και εμπειρίες οι οποίες ενισχύουν την εμπειρία του online delivery. 

Σκοπός του προγράμματος είναι οι φοιτητές να αποκτήσουν γνώσεις μέσω της βιωματικής αυτής εμπειρίας, σχεδιάζοντας και προτείνοντας την πιθανή εισαγωγή νέων προϊόντων, υπηρεσιών ή και εμπειριών για τους καταναλωτές του efood. Για να επιτευχθεί ο παραπάνω σκοπός, οι φοιτητές χρειάζεται να καλλιεργήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικές με το δεδομένο project και την εκάστοτε αγορά. 

To Harvard Business School αναγνωρίζει ότι αυτή η σημαντική μαθησιακή εμπειρία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους συνεργάτες του έργου. Όπως σημείωσε ο Carrie Elkins, Professor of Business Administration & Faculty Chair –  FIELD Immersion, “Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στο efood και σε όλους τους συνεργάτες του προγράμματος FIELD Immersion Project για όλα όσα κάνουν για λογαριασμό των μαθητών μας, οι οποίοι επωφελούνται σημαντικά από αυτή την εμπειρία, όπως ελπίζουμε το ίδιο να συμβαίνει και με τους συνεργάτες μας.”

About efood:

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 21.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.

Επισκεφθείτε το efood και στα:

e.food.gr

facebook.com/efood.gr

instagram.com/efoodgr/

linkedin.com/company/e-food-gr

youtube.com/user/efoodgr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή