Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.: Η «βέλτιστη πρακτική» είναι κανόνας!

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.: Η «βέλτιστη πρακτική» είναι κανόνας!

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με σύγχρονο δίκτυο 71 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δυο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της.

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.: Η «βέλτιστη πρακτική» είναι κανόνας!-1Ενέργειες που ξεχωρίζουν

• «Βέλτιστη Πρακτική»: Με γνώμονα τις μηνιαίες αναφορές των Διευθυντών καταστημάτων  για την πορεία και εξέλιξη του κάθε καταστήματος, προτείνεται από κάθε Διευθυντή Καταστήματος μία νέα πρακτική που υιοθέτησε και εφάρμοσε η ομάδα του τον μήνα που πέρασε, αναδεικνύοντας παράλληλα τα αποτελέσματα και τους στόχους που επιτεύχθηκαν. Αφού συγκεντρωθούν όλες οι  υποψηφιότητες, πραγματοποιείται ψηφοφορία από τη Διοικητική Ομάδα για την ανάδειξη της «Βέλτιστης Πρακτικής» του μήνα. Ως ανταμοιβή, το τμήμα HR προτείνει στην ομάδα που εφάρμοσε τη «Βέλτιστη Πρακτική» μια ομαδική δραστηριότητα, όπως ομαδικό δείπνο, Bowling, Escape Room κ.λπ.

• «Extra mile Champion»: Σε μηνιαία βάση, έχει καθιερωθεί η ανάδειξη του «Extra Mile Champion», αναγνώριση που επιβραβεύει την ατομική πρωτοβουλία για το «κάτι παραπάνω».

• Συγκεκριμένα, κάθε στέλεχος έχει τη δυνατότητα να προτείνει στον προϊστάμενό του μια υποψηφιότητα ενός μέλους της ομάδας και όλες οι υποψηφιότητες συγκεντρώνονται και αποστέλλονται στη Διοικητική Ομάδα που επιλέγει τους Extra Mile Champions. Η επιβράβευση είναι ένα δώρο-έκπληξη στους νικητές σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους ή τα χόμπι τους. 

• Στην ΚΑΥΚΑΣ γιορτάζεται κάθε χρόνο η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών με μία συμβολική ενέργεια για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Τη συγκεκριμένη εβδομάδα έλαβε χώρα διαγωνισμός φωτογραφίας στην κλειστή εταιρική σελίδα στο Facebook «Οι άνθρωποί μας» με θέμα «Η πιο χαμογελαστή ομαδική φωτογραφία». Η φωτογραφία που συγκέντρωσε τα περισσότερα likes κέρδισε μια ομαδική δραστηριότητα.

Κάποιες από τις παροχές της

• Η ΚΑΥΚΑΣ προσφέρει ασφαλιστικό πρόγραμμα για όλους τους εργαζομένους και τα προστατευόμενα μέλη τους.

• Η εταιρεία επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων που κατάφεραν παράλληλα με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να πετύχουν υψηλή απόδοση, παρέχοντάς τους laptop.

• Σε ετήσια βάση τιμάται στις 2 Νοεμβρίου η «Ημέρα Μνήμης» του ιδρυτή της εταιρείας, Βασίλειου Καυκά, η οποία έχει καθιερωθεί ως «Ημέρα Μνήμης και Εργαζομένων». Την ημέρα αυτή, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα την εκτίμησή της στο προσωπικό της, διανέμοντάς τους ισόποσα όλα τα έσοδα των πωλήσεων λιανικής της συγκεκριμένης ημέρας.

• Η ΚΑΥΚΑΣ επενδύει στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των εργαζομένων της με webinars τόσο σε τεχνικές, προϊοντικές και soft skills εκπαιδεύσεις όσο και σε συστημικές εκπαιδεύσεις, ενώ παρέχονται ακόμα και «ιδιαίτερα μαθήματα».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή