Kaizen: Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα!

Kaizen: Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα!

3' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kaizen αποτελεί την κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, ενώ η πρόσφατη δραστηριοποίησή της στη Βραζιλία σηματοδοτεί το άνοιγμά της και στην αγορά της Ν. Αμερικής. 

Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan και σε Γερμανία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Βραζιλία με το brand Betano.

Με μέσο όρο ηλικίας τα 32 έτη και την καινοτομία στο επίκεντρο, η Kaizen είναι ένας νεανικός οργανισμός που αναπτύσσεται διαρκώς.

Kaizen: Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα!-1Ενέργειες που ξεχωρίζουν

• Η πολιτική της εταιρείας «try this at home» είναι μια πρωτοβουλία επαναπατρισμού ελληνικών ταλέντων από το εξωτερικό πίσω στην Ελλάδα με την προσφορά ελκυστικού πακέτου αποδοχών. Αυτή η πρωτοβουλία, πέραν του ότι βοηθάει την ελληνική κοινωνία ως σύνολο, επιτρέπει στην εταιρεία να «στρατολογήσει» υψηλού επιπέδου εργαζομένους.

• Η διοίκηση της εταιρείας δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους υπαλλήλους της, ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας, και ασχολείται προσωπικά με την ενημέρωση και την αλληλεπίδρασή τους, δημιουργώντας videos και κανάλια επικοινωνίας και ενημέρωσης (CEO videos & QA sessions).

• Για την περίοδο της εξ αποστάσεως εργασίας, δημιούργησε προγράμματα γυμναστικής, γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης, χρήση εφαρμογών για αλληλεπίδραση των υπαλλήλων, καθώς και δραστηριότητες απασχόλησης των παιδιών των υπαλλήλων της, με στόχο την ψυχαγωγία και τη διατήρηση της υγείας τους στο διάστημα αυτό.

Κάποιες από τις παροχές της

• Παρέχει ομαδική ασφάλιση υγείας για τους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους και καλύπτει όλα τα έξοδα για εβδομαδιαία Covid-19 τεστ στους υπαλλήλους που πρέπει να πηγαίνουν στο γραφείο.

• Προσφέρει ποικίλες παροχές, καλύπτει μεταφορικά έξοδα, προσφέρει διευκολύνσεις με άτοκα δάνεια και έκτακτη οικονομική βοήθεια, δικαίωμα παρατεταμένης άδειας και επιπλέον ημερών άνευ αποδοχών, εταιρική τράπεζα αίματος διαθέσιμη για όλο το προσωπικό και τις οικογένειές τους. 

• Η εταιρεία δίνει την επιλογή για πιο ευέλικτες μορφές εργασίας. εκτός από Work From Home επιλογές, δίνει τη δυνατότητα ευέλικτου ωραρίου (ειδικά για νέες μητέρες), καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης, ενώ ειδικά για τους Work From Home υπαλλήλους μεταφέρει τον εξοπλισμό γραφείου στο σπίτι τους ή, αν θέλουν, μπορούν να αγοράσουν καινούργιο από τον εταιρικό προμηθευτή σε προνομιακή τιμή.

• Επιπρόσθετα, η εταιρεία μεριμνά για την επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων της με εξωτερικά προγράμματα κατάρτισης, χρηματοδοτώντας  περίπου 150 εργαζομένους. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν upskilling/reskilling (Excel, Business English, Design Thinking), επαγγελματικές πιστοποιήσεις (ACCA, CPA), μαθήματα ξένων γλωσσών και μεταπτυχιακά προγράμματα. 

• Επιβραβεύει επίσης την πολύχρονη υπηρεσία με παροχή ταξιδιών και χρηματικού ποσού στους υπαλλήλους που βρίσκονται στην εταιρεία για 5 και 10 χρόνια, και έχει καθιερώσει μηνιαία βραβεία επιβράβευσης και αναγνώρισης. Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους τρέχουν διαγωνισμοί που ανταμείβουν τους εργαζομένους με εισιτήρια αγώνων, εκπτωτικά κουπόνια, είδη τεχνολογίας κ.ά. 


Μια ομάδα και στην πανδημία

Kaizen: Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα!-2Στην Kaizen Gaming επενδύουμε όλα αυτά τα χρόνια στους ανθρώπους μας, αναπτύσσοντας μια σχέση δυναμική, καταφέρνοντας να ευθυγραμμίσουμε την ανοδική πορεία του Ομίλου παράλληλα με την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη κάθε μέλους αυτής της μεγάλης ομάδας. Η σημερινή εικόνα της Kaizen Gaming αποδίδεται σε μια καθολική και συλλογική προσπάθεια και των 850 και πλέον Kaizeners μας, με την πολύτιμη συνεργασία και συνεισφορά των οποίων έχουμε καταφέρει να  αποτελούμε την κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και ταυτόχρονα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη. 

Η βράβευση της Kaizen Gaming ως Best Place to Work μας τιμά ιδιαίτερα και μας εμπνέει. Ιδιαίτερα όταν έρχεται σε μια χρονιά διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες, όπου η πανδημία μάς απομάκρυνε από το γραφείο, αλλά δεν κατάφερε να κάμψει την #oneteam κουλτούρα μας. Ταυτόχρονα, όμως, μας μεταφέρει και ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης να κρατήσουμε ψηλά και να διαφυλάξουμε όσα έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Οι άνθρωποί μας είναι και θα παραμείνουν το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο κεφάλαιο, μια ξεχωριστή και περήφανη ομάδα που ενώνει, ενθαρρύνει και πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο την εταιρική μας κουλτούρα, τις αξίες μας και τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας.

Η διαρκής εξέλιξη, η βελτίωση και η ανάπτυξη είναι μέρος των βασικών αξιών μας. Και σε αυτή την κατεύθυνση, δεσμευόμαστε για να προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει το διαφορετικό, παρέχει ίσες ευκαιρίες, προκαλεί και επιτρέπει στους ανθρώπους μας να εξελίσσονται, να μαθαίνουν, κάνοντας κάθε μέρα ακόμη ένα βήμα μπροστά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή