SG Digital: Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις προκλήσεις!

SG Digital: Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις προκλήσεις!

3' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Scientific Games ιδρύθηκε το 1932 στις ΗΠΑ. Αποτελεί, σε διεθνές επίπεδο, κορυφαίο πάροχο ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών, ταυτίζοντας το όνομά της με την ασφάλεια, την καινοτομία και την προηγμένη τεχνολογία.

Δραστηριοποιείται σε 33 συνολικά χώρες και απασχολεί διεθνώς περίπου 8.500 εργαζομένους. 

Η εταιρεία αποτελείται από τρεις πυλώνες: Gaming, Lottery και Digital. 

Η SGDigital Hellas (θυγατρική του Ομίλου SG) αποτελεί το μεγαλύτερο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης του Digital πυλώνα, παρέχοντας τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της πλατφόρμας Open Sports, OPS, OGS (Casino Platform), καθώς και υπηρεσίες διασφάλισης ποιότητας, διαχείρισης προϊόντων, τεχνικής διαχείρισης έργων και εμπορικών συναλλαγών σε αθλητικά γεγονότα στον Όμιλο SG. Το τελευταίο τρίμηνο η εταιρεία μεγάλωσε σε μέγεθος/αριθμό εργαζομένων στην Ελλάδα κατά 10%.

SG Digital: Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις προκλήσεις!-1Ενέργειες που ξεχωρίζουν

• Η εταιρεία κατάφερε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας πραγματικότητας της πανδημίας και αναπροσάρμοσε τη λειτουργία των γραφείων της, εφαρμόζοντας εξ αποστάσεως εργασία στο 100% του προσωπικού της. Επίσης παρείχε ένα ποσό «Work From Home Allowance», ώστε να αγοραστεί εξοπλισμός βελτίωσης της εργασίας από το σπίτι.

• Γενικότερα η εταιρεία αναπτύσσει ένα περιβάλλον συνεργασίας, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των υπαλλήλων της και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στο να το διατηρήσει παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει η πανδημία. 

• Εξαιτίας αυτού, έχει δοθεί ψηφιακός χαρακτήρας σε πολλές τέτοιες ενέργειες με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή. Κάποιες από αυτές είναι η «Thirsty Thursdays», όπου τα μέλη της ομάδας συναντώνται διαδικτυακά και απολαμβάνουν καφέ και/ή ποτό συζητώντας θέματα εκτός δουλειάς, η «Pizza@home», όπου τα μέλη της ομάδας ορίζουν συγκεκριμένη ώρα και ημέρα που τους εξυπηρετεί και βάζουν την παραγγελία τους σε συγκεκριμένη φόρμα (οι πίτσες αποστέλλονται με έξοδα της εταιρείας), και η «Christmas Sweet Box», που περιλάμβανε τη δημιουργία ενός εορταστικού κουτιού που απεστάλη σε όλους τους εργαζομένους με χριστουγεννιάτικα γλυκά και στολίδια.

Κάποιες από τις παροχές της

• Παρέχεται πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής κάλυψης για όλους τους εργαζομένους και τα μέλη των οικογενειών τους. 

• Η εταιρεία δείχνει μεγάλη κατανόηση και ευελιξία σε θέματα υγείας των εργαζομένων, θεσπίζοντας άδεια για έκτακτες ή προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις. Σε περίπτωση ασθένειας έως τρεις ημέρες, ο εργαζόμενος δεν χρειάζεται να προσκομίσει κανένα ιατρικό δικαιολογητικό.

• Η εταιρεία παρέχει Meal Vouchers, ενώ λειτουργούν δύο χώροι εστίασης στην εταιρεία και υπάρχει συνεργασία με ένα από τα καλύτερα catering της αγοράς με ιδιαίτερα φιλικές τιμές για τους εργαζομένους.

• Η εταιρεία διαθέτει στις εγκαταστάσεις της ειδικά διαμορφωμένους χώρους ευεξίας και χαλάρωσης (Wellness Facilities) για δωρεάν χρήση από όλο το προσωπικό της, καθώς και Games Room με ποδοσφαιράκι και ping pong table.


Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας

SG Digital: Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις προκλήσεις!-2Η SG Digital, μέλος του ομίλου της Scientific Games, παγκόσμιας, ηγέτιδας δύναμης στον κλάδο των τυχερών παιγνίων και λαχειοφόρων αγορών, έχει ταυτίσει το όνομά της με την προηγμένη τεχνολογία και την καινοτομία. Παρά την πρωτοφανή πανδημική κρίση, το προηγούμενο έτος η SG Digital Athens προχώρησε σε περαιτέρω αύξηση του δυναμικού της τάξεως του 30%, μεταφραζόμενο σε εκατό νέες θέσεις εργασίας, ακολουθώντας πιστά και σε ετήσια βάση έναν στρατηγικό σχεδιασμό που έχει οικοδομήσει την τελευταία τριετία. 

Προτεραιότητα της εταιρείας είναι ο σεβασμός της προσωπικότητας των εργαζομένων και η ενίσχυση των δεξιοτήτων τους. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζουμε εσωτερικά προγράμματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των στελεχών μας. Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας και αυτό για όλους εμάς αποτελεί μια καθημερινή πρακτική και δέσμευση. Έχουμε κοινούς στόχους και κοινό όραμα για ανάπτυξη. Μέλημά μας είναι η διασφάλιση ενός περιβάλλοντος εργασιακής εμπειρίας που επιτρέπει στα στελέχη μας μια καριέρα διεθνών προδιαγραφών, παρέχοντας όλα τα εφόδια ώστε κάθε εργαζόμενος να αναδείξει μέσα από την προσπάθειά του τη συνεισφορά του στο συνολικό έργο. 

Επιθυμούμε τα στελέχη μας να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της παρουσίας τους σε ένα ευχάριστο και αποδοτικό εργασιακό περιβάλλον και να αισθάνονται δεμένοι με την εταιρεία, ακόμα και σε αυτό το περιβάλλον τηλεργασίας λόγω της πανδημίας. 

Η παρουσία μας στον κατάλογο των Best Workplaces 2021 μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει την απαραίτητη ώθηση για να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε συνεχώς σε αυτές τις απαιτητικές και πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή