Pylones Hellas: Ποιότητα στην εργασία και στη ζωή

Pylones Hellas: Ποιότητα στην εργασία και στη ζωή

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Pylones Hellas είναι μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd και δραστηριοποιείται για περισσότερα από 23 χρόνια στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου. Η εταιρεία συνδυάζει τις υπηρεσίες ενός IT systems integrator και ενός IT security integrator, που την καθιστούν πρωτοποριακό πάροχο για την ελληνική αγορά. 

Οι λύσεις της Pylones Hellas απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες, όπως τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, βιομηχανίες, εταιρείες στοιχημάτων και τυχερών παιγνίων, και γενικότερα στις επιχειρήσεις που βασίζουν τις δραστηριότητές τους στο internet.  

Pylones Hellas: Ποιότητα στην εργασία και στη ζωή-1Ενέργειες που ξεχωρίζουν

• Κυρίαρχο στοιχείο της εταιρείας είναι η φιλικότητα, η έμφαση στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, η μέριμνα για τους ανθρώπους της και την οικογένειά τους, η αυθεντική κοινωνική ευαισθησία και το ήρεμο περιβάλλον.   

• Υποστηρίζει τα παιδιά των εργαζομένων, παρέχοντάς τους σχολικά είδη, δίνοντάς τους δώρα όταν σημειώνουν επιτυχίες στο σχολείο ή στις σπουδές τους ή με αφορμή την αρχή της σχολικής χρονιάς ή των Χριστουγέννων.

• Διοργανώνει οικογενειακά events, όπως την «Ημέρα των παιδιών», όπου τα παιδιά επισκέπτονται τον χώρο όπου εργάζεται ο μπαμπάς ή η μαμά και διασκεδάζουν όλοι μαζί στον recreational χώρο της εταιρείας, καθώς και χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή. Η οικογένεια συνοδεύει τους εργαζομένους στις εκδρομές και στις αθλητικές δραστηριότητες, ενώ συμμετέχουν και στα ΕΚΕ προγράμματα της εταιρείας (όπως δημιουργία παιχνιδιού με κάρτες μνήμης, όπου τα παιδιά πλαισίωσαν το παιχνίδι με τις φωνές τους, καθαρισμός ακτών Αττικής κ.ά.). Παράλληλα, εφαρμόζεται ευέλικτο ωράριο (Flex-time) για κάλυψη προσωπικών ή οικογενειακών αναγκών.

• Η εταιρεία διοργάνωσε πρόσφατα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων εκπαίδευσης, άσκησης και ευεξίας, το οποίο υλοποιήθηκε εντός και εκτός των εργασιακών χώρων της εταιρείας, μέσα από ποικίλες δράσεις. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν ενδεικτικά: εκπαιδεύσεις και παρουσιάσεις για τον υγιεινό τρόπο διατροφής, την εναλλακτική άσκηση, τη διακοπή του καπνίσματος και την παροχή Α΄ βοηθειών. Παροχές που σχετίζονται με την άσκηση, τη χαλάρωση και την ευεξία (προγράμματα γυμναστικής, ταξίδια, εισιτήρια για μουσικά και αθλητικά δρώμενα). 

• Ενδεικτική της ευαισθησίας της εταιρείας είναι και η υποστήριξη της μη κυβερνητικής εταιρείας Science For You (SciFY) για τυφλά παιδιά.

Κάποιες από τις παροχές της

• Η εταιρεία προσφέρει ποκίλες παροχές στους εργαζομένους της. Μεταξύ αυτών είναι η ομαδική ασφάλιση (τα παιδιά εργαζομένων μπορούν να συμπεριληφθούν ως εξαρτώμενα μέλη), δώρα γάμου και γέννησης, τακτικά brunches και lunches πληρωμένα από την εταιρεία, εταιρικές εκπτώσεις, γυμναστήριο ή κάλυψη εξόδων, εργονομικά καινούργια γραφεία και ανατομικές καρέκλες για σωστή στάση του σώματος κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή