Ipsen: Δυναμική εξέλιξη

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Ipsen είναι ένας διεθνής βιοτεχνολογικός όμιλος που στοχεύει στη βελτιστοποίηση της ζωής των ασθενών μέσω καινοτόμων φαρμάκων στις θεραπευτικές κατηγορίες της ογκολογίας, των νευροεπιστημών και των σπάνιων νοσημάτων. Δέσμευση της εταιρείας είναι η ανακάλυψη νέων λύσεων στις ασθένειες που προκαλούν αναπηρία και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Η παρουσία της στην Ελλάδα χρονολογείται από το 1979. Από το 2004, η Ipsen Ελλάδος είναι επίσης υπεύθυνη για την περιοχή της Κύπρου.

Ipsen: Δυναμική εξέλιξη-1Ενέργειες που ξεχωρίζουν

• Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη και την εκπαίδευση των ανθρώπων της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δυνατότητα που προσφέρεται στον κάθε υπάλληλο να συζητήσει με τον προϊστάμενό του για τη δημιουργία προσωπικού πλάνου ανάπτυξης με συγκεκριμένους στόχους, με πρόβλεψη για ανάπτυξη και μελλοντική εξέλιξη. Η εταιρεία παρέχει επίσης online πλατφόρμα iLearn, με πληθώρα θεματικών και πληροφοριών, με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων και τη βελτίωση των δεξιοτήτων. 

• Προσφέρονται προγράμματα mentoring σε νεοπροσληφθέντες ή άτομα που απέκτησαν νέο ρόλο και υπηρεσία coaching για όποιους υπάρχει ενδεχόμενο εξέλιξης σε νέο ρόλο.

• Κάθε τρίμηνο, υπάρχει προκαθορισμένο γεύμα με τον γενικό διευθυντή, όπου συμμετέχουν όλοι οι υπάλληλοι πλην της ηγετικής ομάδας, για να μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα.

• Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς τους τον Δεκέμβριο του 2019, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «καρκινάκι», οι υπάλληλοι της εταιρείας συσκεύασαν δωράκια για να τα προσφέρουν σε παιδιά με καρκίνο που νοσηλεύονται στις ογκολογικές παιδιατρικές κλινικές του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού». Τα δωράκια δόθηκαν στα παιδιά από τους υπαλλήλους μαζί με χριστουγεννιάτικα στολίδια και πραγματοποιήθηκε στολισμός του δέντρου.  

Κάποιες από τις παροχές της

• Η εταιρεία προσφέρει ποικίλες παροχές στους εργαζομένους της: ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλη την οικογένεια, προληπτικό check up ανά δύο χρόνια, δωρεάν μαστογραφία και υπέρηχο μαστών για τις γυναίκες και τις συντρόφους εργαζομένων, ασφάλεια ζωής, δωρεάν εμβολιασμό, οδοντιατρικό πρόγραμμα κάλυψης 300 €, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για όλους, εταιρικά τηλέφωνα, laptops, δώρο γάμου και γέννησης τέκνου, ticket restaurant, μπόνους για όλους τους υπαλλήλους που εξαρτάται κατά 50% από την επίδοση της εταιρείας και 50% από το ποσοστό επίτευξης των προσωπικών στόχων, χρηματικό ποσό για αγορά σχολικού υλικού, δυνατότητα επανατοποθέτησης με τη βοήθεια εξωτερικού συνεργάτη μετά από λήξη συνεργασίας, δυνατότητα χρηματοδότησης μεταπτυχιακού κ.ά.  

• Το πρόγραμμα «Employee Stock Purchase Plan» δίνει το δικαίωμα σε κάθε υπάλληλο να αγοράσει μετοχές της εταιρείας σε πολύ προνομιακές τιμές και για κάθε αριθμό μετοχών που αγοράζει, η εταιρεία του/της προσφέρει έναν αντίστοιχο αριθμό μετοχών δωρεάν. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή