DHL Express (Ελλάς): Αριστεία με διαχρονική συνέπεια

DHL Express (Ελλάς): Αριστεία με διαχρονική συνέπεια

3' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η DHL Express (Ελλάς) είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο των διεθνών ταχυμεταφορών (courier) και ανήκει στον όμιλο των Γερμανικών Ταχυδρομείων (DeutschePost-DHL).

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία κατατάσσεται στην 1η θέση της κατηγορίας.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Κάθε χρόνο, η εταιρεία συμμετέχει με 60 περίπου εργαζομένους στο πανευρωπαϊκό τριήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου και cheerleading της DHL που γίνεται στο Βέλγιο, με στόχο οι υπάλληλοι της ελληνικής εταιρείας να έρθουν σε επαφή με συναδέλφους τους από όλη την Ευρώπη (3.000 συμμετέχοντες).

Long Service Award: Για να ευχαριστήσει η εταιρεία τους εργαζομένους της για τη μακροχρόνια δέσμευση και προσφορά τους (για τα 5-10-15-20-25-30 χρόνια τους στην εταιρεία), τους βραβεύει με κρυστάλλινο βραβείο και δωροεπιταγές. Tον περασμένο Δεκέμβριο, η DHL βράβευσε 57 εργαζομένους.

Κάθε χρόνο, η εταιρεία διοργανώνει την «Appreciation Week», με στόχο να εκφράσει ένα έμπρακτο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους της. Το θέμα του πρόσφατου εορτασμού αφορούσε τη γυναίκα θαλασσοπόρο Susie Goodall, η οποία, με τη χορηγική ενίσχυση της DHL, συμμετέχει στον ιστιοπλοϊκό αγώνα Golden Globe Race, ένα «σόλο» ταξίδι 30.000 μιλίων σε όλο τον κόσμο με τεχνολογικά μέσα και σκάφη της δεκαετίας του 1960. Στη διάρκεια της εβδομάδας, οι εργαζόμενοι φωτογραφήθηκαν με μηνύματα εμψύχωσης προς τη Susie, ενώ συμμετείχαν και σε δραστηριότητες team building και βραδιές διασκέδασης.  

Family Day: Ειδική εκδήλωση, μία φορά τον χρόνο, για τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους. Το 2018 διοργανώθηκε στο «The Ranch» στο Σοφικό Κορινθίας, με δραστηριότητες όπως ιππασία, τοξοβολία, μπάσκετ, κολύμβηση και ξενάγηση με τρενάκι για όλους.

Η DHL φροντίζει και για τα παιδιά των εργαζομένων: Σχολικά δώρα για τα «πρωτάκια» τους παραδίδονται στο σπίτι με διανομέα, ενώ σε όλους τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ δίνεται από ένα laptop.

Barbeque για τα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Μοσχάτο: Κάθε Τσικνοπέμπτη ο Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει χρέη ψήστη και οι υπόλοιποι εθελοντές της εταιρείας στήνουν τον μπουφέ, ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουν την ημέρα με τα παιδιά που φιλοξενούνται στον χώρο. Σε όλα τα παιδιά δίνονται δώρα και αποκριάτικα παιχνίδια.

Κάποιες από τις παροχές της:

Η εταιρεία προσφέρει στους εργαζομένους ιδιωτικό ιατροφαρμακευτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει και τις οικογένειές τους (συζυγούς και παιδιά), καθώς επίσης, σε όσους έχουν συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο εργασίας τους στην εταιρεία, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα στο οποίο καταθέτει κάθε μήνα το 4% του μεικτού μηνιαίου μισθού.

Επίσης, συνεχίζει τις αυξήσεις μισθών σε ετήσια βάση, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι είναι σε πρόγραμμα μπόνους (incentive schemes).

Η DHL προσφέρει κάθε μήνα κουπόνια σούπερ μάρκετ (ύψους 80 ευρώ) και εφαρμόζει πρόγραμμα profit sharing, χορηγώντας ετησίως επιπλέον δώρο σε όλους τους υπαλλήλους.


Πρωτιά back to back; Ναι, γίνεται!

 

DHL Express (Ελλάς): Αριστεία με διαχρονική συνέπεια-1

Πρωτιά back to back; Ναι, γίνεται!

Μόνο περηφάνια, χαρά και συγκίνηση αισθανόμαστε σήμερα που η εταιρεία μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία των μεγάλων εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στον θεσμό GREAT PLACE TO WORK Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα βραβευόμαστε για 4η συνεχόμενη χρονιά. Δέσμευση, πάθος, συνέπεια, πίστη και αφοσίωση είναι οι λέξεις που μας χαρακτηρίζουν και μας δικαιώνουν. Τόσο η Διοίκηση όσο και οι άνθρωποί μας δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο, δίνουν και διεκδικούν το καλύτερο, για εμάς και για τους πελάτες μας.

Η οικογένεια της DHL Express Ελλάδας μεγαλώνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια, αλλά μαζί μεγαλώνουν και ισχυροποιούνται οι δεσμοί μας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρισκόμαστε. Το αίσθημα ασφάλειας και συντροφικότητας, το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ», δεν το διαπραγματευόμαστε. Οι αξίες μας παραμένουν απλές και βρίσκονται στον πυρήνα κάθε δραστηριότητάς μας: Σεβασμός και Αποτελέσματα!

Φέτος είναι η χρονιά που γιορτάζουμε τα 50 χρόνια της DHL σε όλο τον κόσμο και είμαστε περήφανοι για το παγκόσμιο δίκτυό μας σε 220 χώρες! Ενώνουμε τον κόσμο και βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων! Αυτή είναι η DHL και αυτοί είναι οι Άνθρωποί της… Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, γιατί είναι αυτοί που μας κατατάσσουν στην κορυφή για μία ακόμα χρονιά!

Πρωτιά λοιπόν back to back; Ναι, γίνεται!

 

DHL Express (Ελλάς): Αριστεία με διαχρονική συνέπεια-2

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή