ΠΛΑΙΣΙΟ Computers: Εξέλιξη με σταθερότητα

ΠΛΑΙΣΙΟ Computers: Εξέλιξη με σταθερότητα

3' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο κατάστημα Πλαίσιο άνοιξε τις πόρτες του το 1969, στην οδό Στουρνάρη, από τον ιδρυτή της εταιρείας και σημερινό διευθύνοντα σύμβουλο Γεώργιο Γεράρδο. Σήμερα λειτουργούν 24 καταστήματα Πλαίσιο σε Ελλάδα και Βουλγαρία, τμήμα Direct Sales σε επιχειρήσεις (Β2Β), κέντρο δωρεάν τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και ένα από τα πλέον σύγχρονα και ενημερωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

«Εσένα Θέλουμε»: ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα προσέλκυσης ταλέντων. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία μέσα από «σφηνάκια παρουσίασης τμημάτων», τα οποία περιλαμβάνουν ξενάγηση στους χώρους της εταιρείας, παρουσίαση από τον διευθύνοντα σύμβουλο και τους υπευθύνους των διαφόρων τμημάτων, και έτσι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το τμήμα που τους ταιριάζει καλύτερα.

Dream Team: Ανά τρίμηνο, οι καλύτεροι συνεργάτες από τα καταστήματα, το call center, τα υποστηρικτικά τμήματα, τη συναρμολόγηση και την αποθήκη της εταιρείας, αφού αξιολογηθούν από τον υπεύθυνο του αντίστοιχου τμήματος και την ομάδα ανθρώπινου δυναμικού με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια, επιβραβεύονται για την απόδοσή τους.

Τα parties αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της εταιρείας. Μεταξύ αυτών είναι το party-μασκέ που διοργανώνεται τις Αποκριές, το μεγάλο χριστουγεννιάτικο party, αλλά και το Black Friday Pizza Party για όλο το προσωπικό στην ολοκλήρωση της αντίστοιχης ημέρας, ενώ στο peak της σχολικής περιόδου υπάρχει το energy boost στα καταστήματα, το οποίο περιλαμβάνει χυμούς και energy bars για τους εργαζομένους.

Κάθε χρόνο, Χριστούγεννα και Πάσχα, ο διευθύνων σύμβουλος επισκέπτεται όλα τα καταστήματα προσωπικά και προσφέρει ένα δώρο σε κάθε εργαζόμενο.

Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μαγούλα: Ο χώρος μεταμορφώνεται σε ένα χαρούμενο luna park, όπου τα παιδιά των εργαζομένων παίζουν, χορεύουν και διασκεδάζουν σε μια εκδήλωση έξι ωρών, η οποία ολοκληρώνεται με πολλά δώρα για όλους.

Κάποιες από τις παροχές της:

Δωρεάν ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση σε κάθε συνεργάτη, μόλις συμπληρώσει 3 μήνες εργασίας, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση και με ένα πολύ μικρό κόστος συμμετοχής για τα εξαρτώμενα μέλη του.

Η εταιρεία προσφέρει δωροεπιταγές 50 ευρώ σε κάθε παιδί εργαζομένου από 5 έως 15 ετών για αγορά σχολικών ειδών από το Πλαίσιο. Οι δωροεπιταγές είναι προσωποποιημένες με τη φωτογραφία του παιδιού και ευχές για «Καλή σχολική χρονιά» σε κάθε μαθητή.

Η εταιρεία διαθέτει δύο πλήρη γυμναστήρια στα κεντρικά της γραφεία στη Μαγούλα και στα γραφεία του call center στη Μεταμόρφωση, εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα όργανα, τα οποία είναι δωρεάν διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο σε όλους τους εργαζομένους. Διαθέτουν καταρτισμένους γυμναστές και προγράμματα γυμναστικής, καθώς και σάουνα.

Δώρο γάμου (300-1.000 ευρώ) και δώρα γέννησης και βάπτισης.


Πυρήνας της τεχνολογίας είναι ο άνθρωπος

ΠΛΑΙΣΙΟ Computers: Εξέλιξη με σταθερότητα-1

Είμαστε η οικογενειακή επιχείρηση των 1.500 ατόμων, με open space workplaces και open mind φιλοσοφία. Από τα 12 τ.μ. του πρώτου καταστήματός μας στη Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει μισό αιώνα λειτουργίας, έχοντας στον πυρήνα του επεξεργαστή μας πάντα τον άνθρωπο. Από το ξεκίνημά μας μέχρι και σήμερα, το  πάθος μας για τη γνώση και την τεχνολογία και η προτεραιότητα στους ανθρώπους μας, στο mentoring, στη lifelong learning εκπαίδευση, στη δημιουργία αξιών και στην προσφορά γνώσης αποτελούν καθοριστικά στοιχεία της ταυτότητάς μας.

Η ανάπτυξη της ΠΛΑΙΣΙΟ έρχεται μέσα από την εξέλιξη των ανθρώπων, καθώς τόσο ο εργαζόμενος όσο και ο πελάτης παραμένουν πηγή έμπνευσής και οι ανάγκες τους σημείο αναφοράς. Η μέριμνά μας να παρέχουμε στους ανθρώπους μας εργασιακή ασφάλεια, ουσιαστική και αμφίδρομη επικοινωνία, ένα πρότυπο εργασιακό περιβάλλον και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε οργανωμένες δράσεις ΕΚΕ, όντας μέλη της ομάδας εθελοντών «Πλάι σου», καθιστούν το ΠΛΑΙΣΙΟ μια εταιρεία την οποία οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της επιβραβεύουν συστηματικά.

Γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι και δεσμευόμαστε στους 1.500 ανθρώπους μας, που ευχαριστούμε από καρδιάς, ότι οι προσπάθειές μας θα συνεχίζονται καθημερινά, ώστε να μπορούμε να συντηρούμε τον τίτλο μας ως «Best Workplace» και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

ΠΛΑΙΣΙΟ Computers: Εξέλιξη με σταθερότητα-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή