Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Ο εργαζόμενος στο προσκήνιο

Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Ο εργαζόμενος στο προσκήνιο

2' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού, των ενεργειακών λύσεων και της τεχνολογίας. Διαθέτει δύο μονάδες κατασκευής ηλεκτρολογικών πινάκων χαμηλής και μέσης τάσης και δίκτυο 60 καταστημάτων στην Ελλάδα και 2 καταστημάτων στην Κύπρο.

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Ο μηνιαίος θεσμός «Extra Mile Champion» αναδεικνύει και επιβραβεύει την προσπάθεια  των εργαζομένων που κατάφεραν μέσα από πρωτοβουλίες και ενέργειές τους να φέρουν προστιθέμενη αξία στην εταιρεία, προάγοντας τις αξίες της και πάντα με βάση τις αρχές εκτελεστικής αριστείας του οργανισμού.

Η «ημέρα των εργαζομένων»: Κάθε χρόνο, στις 2/11, ημερομηνία που απεβίωσε ο ιδρυτής της εταιρείας Β. Καυκάς, όλες οι εισπράξεις από τις πωλήσεις λιανικής μοιράζονται ισόποσα σε όλους τους εργαζομένους, ανεξάρτητα από τη θέση, το ιεραρχικό επίπεδο, κ.λπ.

Τα Managing Director Listening Sessions (MDLS) είναι μια πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου, που δίνει τη δυνατότητα στη Διοίκηση και στο προσωπικό που δεν έχει διοικητική ευθύνη να έρθουν πιο κοντά και να μοιραστούν ιδέες, απόψεις και καλές πρακτικές σε ένα κλίμα που προάγει τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία.

Μέσω της ενέργειας «Ideas collector»,  όλοι οι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται να καταθέσουν προτάσεις και ιδέες σε εσωτερική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για θέματα όπως Operations Excellence, Marketing, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Με αυτόν τον τρόπο ενθαρρύνονται η δημιουργική σκέψη και η πρωτοβουλία.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018, δημιουργήθηκε ένας νέος θεσμός, το «Best Practice of the Month», το οποίο έχει εφαρμογή κυρίως στις (μικρές ή μεγαλύτερες) ενέργειες που το δίκτυο καταστημάτων υλοποιεί στην καθημερινότητά του. Σκοπός του είναι να αναδεικνύονται και να μεταλαμπαδεύονται οι καλύτερες πρακτικές που επιφέρουν βελτιστοποίηση στη λειτουργίες της επιχείρησης και των παρεχόμενων υπηρεσιών της. 

Κάποιες από τις παροχές της:

Επιδοτείται το 50% του συνολικού κόστους μεταπτυχιακών, με προϋπόθεση ο εργαζόμενος να έχει συμπληρώσει δύο έτη στην εταιρεία και ο εργασιακός του ρόλος να έχει συνάφεια με το προς μελέτη αντικείμενο.

Επίσης, ως επιβράβευση στα παιδιά των εργαζομένων που κατάφεραν να επιτύχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις και να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, η επιχείρηση παρέχει laptop, για να τα βοηθήσει στο δυναμικό ξεκίνημά τους.


Η δύναμή μας: οι Άνθρωποί μας!

Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Ο εργαζόμενος στο προσκήνιο-1

Πυξίδα μας αποτελούν οι αξίες μας: Ήθος, Πάθος, Ομαδικότητα, Αποτελεσματικότητα.

• Ενεργούμε με σεβασμό και ανυποχώρητη ακεραιότητα εντός και εκτός εταιρείας.

• Υπηρετούμε με πάθος τον πελάτη μας.

• Εμπιστευόμαστε τον συνάδελφό μας και δεσμευόμαστε στην επιτυχία του.

• Αναζητούμε τη συνεχή βελτίωση σε ό,τι κάνουμε.

Εργαζόμαστε με μεράκι και φιλότιμο και περνάμε καλά, κάθε μέρα ΜΑΖΙ! Μοιραζόμαστε επιτυχίες, προβληματισμούς, αγωνίες, μαθήματα. Πορευόμαστε συντονισμένοι, αξιολογούμαστε, αναπτυσσόμαστε και επιβραβευόμαστε με βάση τις Αρχές Εκτελεστικής Αριστείας.

Η εταιρεία είναι η μεγάλη μας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα, λειτουργούμε με αλληλεγγύη και συναδελφικότητα, συνεργαζόμαστε με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό. Και δεν ξεχνάμε ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας.

Η δέσμευση εταιρείας και εργαζομένων είναι αμφίδρομη: Δεσμεύεται στην ανάπτυξή τους, δεσμεύονται στην επιτυχία της.

Η διάκρισή μας ως Best Workplace 2019 είναι ακριβώς η απόδειξη μιας δυνατής και ανταποδοτικής σχέσης που εξασφαλίζει αμοιβαία ανάπτυξη και επιτυχία.

Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ: Ο εργαζόμενος στο προσκήνιο-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή